Heel Nederlands
Image default
Groothandel

Groothandel in Woonaccessoires

Ben jij net voor jezelf begonnen en heb je een eigen winkel geopend? Gefeliciteerd! Het is ontzettend leuk om je eigen winkel te hebben. Je kunt zelf bepalen wat je wilt en gaat verkopen, je kunt je eigen winkel inrichten en dat is misschien nog wel het leukste van het hebben van een eigen winkel. Daarnaast is het elke keer opnieuw ook weer een uitdaging om de showroom aantrekkelijk aan te kleden. Maar met alleen een leuke inrichting ben je er natuurlijk niet. Vaak moet je ook het een en ander aan marketing doen om klanten naar jouw winkel te trekken.

Voor mensen die onlangs een webshop zijn gestart is marketing misschien wel één van de belangrijkste tools. Zonder marketing ben je online als een speld in een hooiberg en zal nooit iemand jouw webwinkel vinden. Het is dus van belang dat je goed gevonden wordt en dat je leuke artikelen kunt aanbieden.

Of je nou een webshop of fysieke winkel hebt, er moet natuurlijk worden ingekocht! Om leuke inkoopadressen te vinden kun je de beurs in Utrecht eens bezoeken. Daar staan allemaal verschillende leveranciers en fabrikanten die daar een gedeelte van hun collectie hebben opgesteld. Hier kun je de nieuwste ins en outs bekijken en kun je tevens contact leggen met diverse groothandels, distributeurs, fabrikanten en leveranciers. Toch zul je op dit soort beuzen vaak alleen de grote merken zien. Het is namelijk ontzettend duur om op een beurs te staan. Om de wat kleinere, maar vaak hele leuke merken te ontdekken zul je dus moeten rond surfen.

Zoek jij woonaccessoires voor jouw winkel of webshop? Dan hebben wij een hele leuke groothandel gevonden. De groothandel in woonaccessoires heet Frusqo en hier verkopen ze hele originele thermoskannen, draadjesgordijnen in meer dan 30 verschillende kleuren en heel veel leuke hebbedingetjes voor volwassenen en kinderen. Als je een winkel hebt en geregistreerd staat bij de kvk, dan kun je eenvoudig een login aanvragen en kun je voordelig inkopen.