U kunt bij een osteopaat in Eindhoven terecht tijdens uw zwangerschap. Er verandert in deze negen maanden tijd immers veel in uw lichaam. Het is erg belangrijk dat het lichaam goed functioneert omdat het opeens voor twee mensen moet zorgen. De osteopaat in Eindhoven kan uw lichaam helpen ondersteunen door ervoor te zorgen dat het bekken mobiel blijft waardoor de baby meer ruimte krijgt. Osteopathie van Duursen weet op een veilige manier problemen tijdens een zwangerschap te helpen voorkomen. Veel voorkomende klachten tijdens een zwangerschap zijn bijvoorbeeld harde een harde buik, zuuroprispingen, misselijkheid, hoofdpijnklachten en uiteraard rug-, been- en bekkenklachten. Na de bevalling komt u gewoon weer terug bij de osteopaat in Eindhoven om het lichaam op een natuurlijke manier weer in vorm te krijgen.

Buikklachten verhelpt de osteopaat in Eindhoven graag voor u

Heeft u last van maagzuurklachten? Of van winderigheid? Osteopathie van Duursen helpt u graag van uw klachten af. Vaak ontstaan buikklachten omdat de organen een verminderde beweging hebben. Door beperkte beweging kunnen organen minder goed hun functie uitoefenen waardoor bijvoorbeeld de spijsvertering beïnvloed wordt. Veelvoorkomende buikklachten zijn bijvoorbeeld brandend maagzuur, misselijkheid, opgeblazen gevoel en ongesteldheidsklachten. Door middel van zachte technieken kijkt de osteopaat in Eindhoven naar de buik. Naast het onderzoek geeft de osteopaat ook graag voedingsadvies om zo de spijsvertering te ondersteunen waarmee de klacht verdwijnt. Wanneer de klacht verholpen is, is het verstandig om nog een keer terug te komen om te voorkomen dat de klacht weer terugkomt.

Waarvoor kunt u bij de osteopaat in Eindhoven terecht?

Bent u bekend met osteopathie? Dit is een manuele geneeswijze waar op zoek wordt gegaan naar de oorzaak van de klacht. Osteopathie is een combinatie van anatomie, neurologie, fysiologie en embryologie. U kunt uw lichaam in zijn geheel laten onderzoeken door de specialisten van Osteopathie van Duursen. Denk hierbij aan onder andere klachten aan uw knie of rug. Wanneer u een klacht heeft kijkt de osteopaat naar het bewegingsapparaat, het bindweefsel, de schedel en het algemeen functioneren van het lichaam. Door het verbeteren van de mobiliteit kan het lichaam zich herstellen en langzamerhand weer normaal functioneren. Gaat u vooral naar de osteopaat wanneer u denkt dat een klacht onoplosbaar is of die al jaren speelt.

Voor meer info :