Heel Nederlands
Image default
Gezondheid

Tabouret Benelux voor uw betaalbare zadelkruk!

Zadelkruk kopen?

Zadelkrukken zijn een bekend hulpmiddel in beroepsgroepen zoals kappers, schoonheidsspecialisten en in de verpleging. In al deze beroepen heeft het personeel te maken met het feit dat men door de aard van de werkzaamheden regelmatig langdurig in dezelfde houding werkt.

Door het gebruik van een ergonomische zadelkruk worden veel lichamelijke klachten aan de nek, rug en benen effectief voorkomen. Een zadelkruk is niet direct het meest comfortabele zitmeubel en in het begin zal men even moeten wennen aan de actieve en natuurlijke zithouding die wordt veroorzaakt door de ergonomisch gevormde zadelzitting. Dankzij deze vormgeving worden ook de bekken in de juiste positie gekantelt en wordt afknelling van de benen voorkomen.

Zadelkruk voor thuis!

Naast het professionele gebruik van ergonomische zadelkrukken worden deze, mede dankzij het feit dat zadelkrukken betaalbaarder worden, ook steeds meer in huiselijke situaties gebruikt. Voor mensen die nek- en rugklachten hebben of niet meer langdurig achtereen kunnen staan is een zadelkruk vaak een ideaal hulpmiddel. Zo is een zadelkruk erg praktisch bij het strijken of eten koken.

Zadelkruk aandachtpunten!

Als u overgaat tot het kopen van een zadelkruk is het belangrijk dat u de goede zithoogte en wieltjes kiest. Dit is absoluut essentieel voor het juist gebruik van een zadelkruk. Dat is ook de reden dat Tabouret Benelux op haar website hier uitgebreid aandacht aan besteed en adviezen geeft rondom de keuze van een zadelkruk.

Zadelkrukken van Tabouret Benelux worden geproduceerd conform de ARBO normen en staan garant voor jarenlang zitplezier. Wees zuinig op uw rug en koop ook een ergonomische zadelkruk.

Tabouret

In tegenstelling van een zadelkruk met zijn zadelvormige zitting heeft een tabouret meestal een ronde zitting met een vlakke of licht gewelfde bovenkant. De tabouret staat bekend om zijn grote zitcomfort en wordt dan ook voor een groot aantal doeleinden gebruikt. Net als bij een zadelkruk is de base standaard uitgevoerd met soepel lopende zwenkwielen zodat deze makkelijk verplaatsbaar is.

Welke verrijdbare kruk u ook kiest Tabouret Benelux is de specialist!

 

Voor meer info : http://www.tabouretbenelux.com/