Heel Nederlands
Image default
Gezondheid

Tabouret Benelux voor betaalbare tabourets en kapperskrukken

Tabouret of kapperskruk

Tabouret Benelux is al jaren het vertrouwde adres voor scherp geprijsde tabourets en kapperskrukken van topkwaliteit. Onze producten zijn op veel manieren inzetbaar en door hun hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur worden zij veel gebruikt in kapsalons, zorginstellingen, ziekenhuizen en schoonheidssalons. Hiernaast zijn onze tabourets en kapperskrukken een welkom zitmeubel voor particulieren die ze gebruiken bij het uitoefenen van een hobby of als stahulp als men moeilijk ter been is.

 

Er zijn tegenwoordig een groot aantal verschillende modellen krukken verkrijgbaar. Tabouret Benelux heeft zich gespecialiseerd in tabourets en kapperskrukken.

 

Tabouret

In tegenstelling tot de standaard kruk zijn alle tabourets van Tabouret Benelux voorzien van een gasveer die het mogelijk maakt om de hoogte traploos in te stellen. Dankzij deze functionaliteit bent u verzekerd van de juiste zithoogte en kunt u uw werk of andere activiteiten doen zonder dat u last krijgt van uw rug. Een enorm voordeel ten opzichte van de standaard kruk die niet in hoogte verstelbaar is. Hiernaast wordt de stabiliteit gewaarborgd door een sterke base die bestaat uit vijf poten. Deze kunt u naar wens laten uit voeren met glijdoppen of wieltjes. Mocht u de tabouret op een vaste plek gebruiken dan voldoen glijdoppen prima, wilt u echter zich op de werkplek kunnen verplaatsen dan kiest u ervoor om het voetkruis uit te rusten met geluidsarme wieltjes. Deze staan garant voor een grote mobiliteit op de werkplek. Let u er echter wel op dat u de juiste wieltjes kiest bij uw ondergrond. De belangrijkste stelregels is dat je wieltjes met een zacht loopvlak voor een harde vloer gebruikt en een hard loopvlak voor een zachte ondergrond. Onze tabourets zijn voorzien van eerste klas zittingen, of deze nu een platte ronde of gewelfde vorm heeft. Met of zonder rugleuning het zitcomfort is van grote klasse en zijn dan ook uitermate geschikt om intensief en langdurig gebruikt te worden.

 

Kapperskruk

Een kapperskruk, ook wel bekend als zadelkruk of zadelzit heeft net zoals een tabouret de beschikking over een gasveer waarmee de zithoogte traploos instelbaar is. Het voetkruis wat in verschillende materialen zoals kunststof, verchroomd metaal en aluminium verkrijgbaar is zorgt bij de kapperskruk ook voor een grote stabiliteit en voorkomt dat u tijdens uw werkzaamheden gaat wiebelen. Uiteraard hier ook de keuze om glijdoppen of soepel lopende wielen te gebruiken. De kapperskruk onderscheid zich van andere krukken door zijn zadelzitting. De unieke ergonomische vorm van de zitting zorgt er voor dat men in een natuurlijke en actieve houding komt te zitten. Deze manier van zitten voorkomt veel onnodige rugklachten en is dan ook uitermate geschikt voor mensen die langdurig in een zelfde houding werkzaam zijn. Hiernaast zorgt deze zithouding er voor dat de bekken automatisch in de juiste houding komen te staan zodat beknelling van de bovenbenen wordt voorkomen.

 

Zijn naam doet wellicht vermoeden dat de kapperskruk alleen in kapsalons wordt gebruikt maar zoals al in het begin van dit artikel aangehaald zijn er vele die gebruik maken van dit handige kleine zitmeubel. Naast kappers, verpleegsters en schoonheidsspecialisten worden kapperskrukken ook intensief gebruikt door leerkrachten, tandartsen, opticiens, hondentrimsters, magazijnmedewerkers, laboranten en natuurlijk thuis als je wat moeilijk ter been bent maar nog wel huishoudelijke werkzaamheden zoals strijken of koken wilt blijven doen.

 

Tabouret Benelux

Telefoon: 033-7850399

E-mail: info@tabouretbenelux.com

Webwinkel: www.tabouretbenelux.com

 

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

Voor meer info : http://www.tabouretbenelux.com