Heel Nederlands
Image default
Gezondheid

Maak kennis met Smoothly: vegan & duurzame supplementen

Bij het gebruiken van vegan voedingssupplementen wil je natuurlijk alleen de beste ingrediënten binnenkrijgen. Smoothly verkoopt alles wat je nodig hebt voor schoonheid van binnenuit. Maar wat is het verhaal achter Smoothly? Je leest het hier! 

Wat is Smoothly?

Smoothly is een webshop met vegan en duurzame voedingssupplementen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt ter ondersteuning van jouw vegan lifestyle. Maar ook niet-vegans kunnen gebruik maken van de producten van Smoothly! Je bent natuurlijk op je mooist wanneer je gezond bent en goed in je vel zit, en daar kunnen vegan supplementen aan bijdragen. Want als je goed voor jezelf zorgt, dan straal je dat uit naar buiten!

Direct ontdekken wat ze voor jou hebben? Breng dan alvast een bezoek aan de website van Smoothly!

Wat vindt Smoothly belangrijk?

[p]Positiviteit en zelfverzekerdheid staan tegenwoordig met stipt op nummer één, en daar staat Smoothly helemaal achter! Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en je gezondheid. Daarom verkoopt Smoothly duurzame, vegan, resultaatgerichte én transparante producten. Smoothly wil mensen bewust maken om gezonder door het leven te gaan door sporten, bewegen, voldoende slaap en gezond eten te promoten. Dit staat gelijk aan een mooier en beter leven.

 

Smoothly staat achter een holistische aanpak, waarbij alles met elkaar in verbinding staat om uiteindelijk de beste versie van jezelf te zijn. Echte schoonheid komt namelijk van binnenuit. Wees daarom lief voor jezelf, je huid, je haar en de planeet.

 

Wat maakt Smoothly vegan?

[p]De producten die Smoothly aanbiedt bevatten geen dierlijke bestanddelen en bestaan volledig uit vegan ingrediënten. Daarnaast zijn alle producten cruelty-free, wat betekent dat de producten en ingrediënten niet op dieren getest zijn en dieren geen leed is toegebracht. Alles is met liefde voor jou én moeder natuur lokaal geproduceerd in Nederland. Daarnaast zijn de capsules getest op veiligheid en vrij van titaniumdioxide. Doordat het volledig plantaardig is, zijn alle producten ook geschikt voor mensen met een lactosevrij dieet!

 

Wat maakt Smoothly duurzaam?

[p]Duurzaamheid is tegenwoordig een hot topic. Bij Smoothly draag je automatisch bij aan een groenere toekomst, zonder dat het je zelf teveel moeite kost. Er wordt gefocust op het zetten van kleine stapjes van vooruitgang naar een groenere wereld. Zo reduceert Smoothly meer CO2 dan dat ze uitstoten. Dit wordt gedaan door de organisatie On A Mission te steunen. On A Mission zorgt er voor dat de CO2-uitstoot van bedrijven wordt gecompenseerd door middel van herbebossingsprojecten.

 

Daarnaast worden alle producten lokaal in Nederland geproduceerd. Dit zorgt er voor dat er geen onnodige kilometers worden afgelegd. Hierdoor behouden alle producten een hoge kwaliteit en is er minder CO2-uitstoot. De producten worden verpakt in recyclebaar karton, zonder plastic inpakmateriaal en verzonden door middel van DHL Go Green, waarbij alle pakketjes klimaatneutraal verstuurd worden en onder andere gereden wordt in elektrische bezorgauto’s.

 

Verder is er een zogenaamd refill-concept, waarbij je bij de eerste bestelling een duurzame, glazen navulverpakking ontvangt. Deze kun je bij de volgende bestelling weer vullen met een refill-zakje.

 

Doordat Smoothly klimaatpositief werkt, draagt iedere klant automatische bij aan een positieve impact op het klimaat!

 

Welke producten vind ik bij Smoothly?

[p]Bij Smoothly vind je diverse supplementen voor schoonheid van binnenuit en ter ondersteuning van jouw veganistische lifestyle. Denk onder andere aan veganistisch eiwitpoeder, supplementen ter ondersteuning van maag en darmen en supplementen voor huid en haar. Maar ook niet-vegans kunnen de producten gebruiken. Vegan producten zijn duurzamer dan dierlijke producten, wat ook als niet-veganist een goede reden kan zijn om toch voor plantaardige supplementen te kiezen.

 

Nieuwsgierig geworden?

[p]Sta jij na het lezen hiervan helemaal achter de missie en visie van Smoothly? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Bezoek de website van Smoothly en doe mee!