Gezond eten goed voor libido

Gezond eten en beweging zijn beiden heel goed voor het libido. Echter hoeft dit niet altijd voor iedereen te werken. Het libido kan door veel verschillende facetten negatief of juist positief beïnvloed raken. Zo kan het zo zijn dat stress voor een verminderd libido zorgt maar kan je er juist ook enorm opgewonden van worden. Echter is gezonde voeding voor ieder mens goed. Wanneer dit niet werkt, helpt dit wellicht wanneer u de volgende aspecten aanpakt.

  • Last van stress? Stress kan namelijk een laag libido veroorzaken. Stress, slechte voeding en weinig beweging gaan vaak hand in hand. Wanneer u dus gezond eet, uit dat zich ook in minder stress.

  • Hormonen in de war: wanneer je hormonen in de war zijn kan dat vele oorzaken hebben. Slechte voeding, stress en weinig beweging bijvoorbeeld. Pak deze punten aan en je zult zien dat de rest ook een stuk soepeler gaat.

  • Weinig beweging: beweegt u weinig? Dan is dat erg slecht voor een goede doorbloeding. Wanneer uw ledematen niet goed doorbloed zijn, betekent dit dat uw geslachtsorganen ook te weinig bloed krijgen. Dit uit zich in weinig prikkeling. Probeer dus meer te bewegen. Loop een extra blokje om, pak de fiets naar de bakker en ga eens wat vaker naar buiten.

 

Een laag libido wordt veelal veroorzaakt door bovenstaande facetten. Wanneer u aandacht besteedt aan alle bovengenoemde oorzaken, dan zal er zeker een verandering plaatsvinden wat betreft uw libido.

 

Werkt dit niet?

Dan kunt u er altijd nog over denken om de huisarts te bezoeken of voor korte duur libido verhogende middelen te gaan gebruiken.

 

Bezoek: Libidoxl.nl voor meer informatie!

 

Voor meer info : http://www.libidoverhogenvrouw.nl