Heel Nederlands
Image default
Gezondheid

Een fijne tandarts dicht bij jou in de buurt

Zoek jij een tandartsenpraktijk in Culemborg waar je met het hele gezin terecht kunt? Bij deze ben je uitgenodigd kennis te komen maken met Dennis en Daisy-Joyce. Deze professionele tandartsen runnen samen een moderne praktijk. Voor kinderen maken ze gebruik van de beproefde Gewoon Gaaf methode. Tevens is er een speciaal tandenpoetslied geschreven dat je opzet als de kinderen hun tanden poetsen. Dat wordt swingend poetsen gedurende twee minuten!

Als je je kinderen meeneemt naar Dennis en Daisy-Joyce zorgen zij ervoor dat jouw zoon en/of dochter op een vrolijke, natuurlijke manier zijn/haar gebit leert verzorgen. Een behandeling is in het begin meestal nog niet nodig. Is er op een gegeven moment wel iets aan de hand dan zijn de kinderen al vertrouwd met de tandarts, de stoel en de omgeving en zal een en ander soepel verlopen. Er is op dit moment nog plaats bij Dennis en Daisy-Joyce, dus neem gerust contact op!

Diverse behandelingen

Een goed adres in jouw omgeving, waar je direct terecht kunt voor betrouwbare tandarts behandelingen, zoek jij dat? We raden TPCulemborg van harte aan. De praktijk is verzorgd en de medewerkers zijn enthousiast en professioneel. De opzet en indeling is ruim en helemaal van deze tijd, evenals de apparatuur. Of je nu alleenstaand bent, met z’n tweeën of een partner en kinderen hebt, jij bent welkom bij Tandartsenpraktijk Culemborg. Alle mogelijke behandelingen worden er uitgevoerd. Van periodieke controles tot het sealen van kiezen. Van tandvleesbehandelingen tot het vullen van gaatjes.

Voor mensen die een beetje bang zijn voor de tandarts is extra aandacht. Je zult volledig op je gemak worden gesteld en uitleg krijgen bij alles wat er gebeurt. TPCulemborg is bereikbaar op telefoonnummer 0345-473396. Ditzelfde nummer kun je ’s avond, zaterdag en zondag bellen indien sprake is van een noodgeval. Je hoort dan vanzelf welke tandarts dienst heeft.

Voor meer info : https://www.tpculemborg.nl/