Heel Nederlands
Image default
Geschenken

Een realistische elektronische sigaret

Stap over naar de elektronische sigaret

Het is een bekend verhaal en voor velen de realiteit: je wilt wel stoppen met roken, maar het lukt niet. In dat geval is een overstap naar de elektronische sigaret zeker een overweging waard. Het is misschien geen oplossing, het kan er wel voor zorgen dat je minder schadelijke stoffen binnen krijgt. Zo kun je met een elektronische sigaret meer invloed uitoefenen op de hoeveelheid nicotine die je binnen krijgt. De e-liquids waarmee je deze sigaretten vult zijn namelijk in verschillende sterktes verkrijgbaar. Zelfs een nicotinevrije liquid is mogelijk. Bovendien bevat dit alternatief geen tabak en is er geen sprake van verbranding. Dat wil zeggen: geen teer en geen koolmonoxide.

Een realistische elektronische sigaret

Wil je met het roken echt het gevoel hebben van de traditionele tegenhanger? Dan is de eRoll van het bedrijf Joyetech een goede optie. Deze elektronische sigaret lijkt qua uiterlijk sterk op een gewone peuk. Dit compacte model is net zo dun en slechts twee millimeter langer. Ook in de beleving doet de eRoll denken aan gewone sigaretten. Deze elektronische sigaret werkt namelijk volledig automatisch. Zodra je een hijs neemt begint ‘ie te verdampen. Er komt geen knopje aan te pas. Het is net als bij de ouderwetse peuken.

Kopen bij ecig-roken.nl

Een elektronische sigaret koop je gemakkelijk in de webwinkel op www.ecig-roken.nl. In ons uitgebreide assortiment vind je niet alleen de eerder besproken eRoll, maar ook andere modellen van Joyetech. Wij zijn namelijk een officiële dealer van dit merk. Er zijn een hoop louche handelaren die niet de echte elektronische sigaret van Joyetech verkopen, dus is het wel zo handig om van een officieel verkoopadres gebruik te maken. Bovendien hebben wij ook losse onderdelen op voorraad. Dus kun je eveneens bij ons terecht als er iets vervangen moet worden.

Voor meer info : http://www.ecig-roken.nl/