Heel Nederlands
Image default
Financieel

Ondernemingsplan laten schrijven

U wilt nu een ondernemingsplan? Dat is mogelijk

Heeft u een academisch businessplan nodig en wel nu? Bij ons kan dat. Wij maken deze voor u op maat. Wij zorgen er voor dat u een excellent bedrijfsplan verkrijgt welke u meteen kunt indienen bij uw huisbank.
    
De meest relevante analyses waaronder de concurrentie-analyse, SWOT-analyse, DESTEP-analyse etc. en de financiele secties zijn in onze bedrijfsplannen standaard aanwezig na veel research. Wilt u vervolgens nog back-up bij de onderhandelingen met de makelaar of financier?  Dat is zeker mogelijk, wij helpen u daar graag bij tot dat u de sleutel van het object verkrijgt en de financiering bij start.
    
Er zijn veel concurrenten te vinden die businessplannen maken, maar wat ons uniek maakt is onze after-sales en begeleiding na het opstellen van het ondernemingsplan. Wij zijn uiteindelijk de meest betaalbare. Als uw concept niet wordt gefinancierd, heeft u niets aan een ondernemingsplan. Wij zorgen er wel voor dat u slaagt.
    

Ondersteuning volledig op maat

We ondersteunen u met de onderhandelingen bij uw huisbank, makelaar of investeerder als het gaat om een aandelenbelang. Er zijn veel aspecten om over te onderhandelen dan alleen de huur, borg of financieringsvergoeding. We hebben een netwerk in borgstellers voor uw financiering.

Het bedrijfsplan wordt geheel volgens uw wensen en huisstijl opgeleverd. U kunt dus gerust door ons kantoor uw ondernemingsplan laten maken. Wij zijn niet duur omdat we efficient kunnen werken met weinig personeel. Derhalve is het ook voor u realiseerbaar om een academisch plan te laten schrijven.

Laat ook uw dromen werkelijkheid worden en bel ons nu. Ons succespercentage bij fiannciers en makelaars is zeer hoog.

Makelaars zien voor wat betreft horeca graag een nieuw bedrijf, omdat dat zorgt voor sfeer in de buurt. Uiteraard dient het ondernemersplan wel goed te zijn, hier zorgen wij voor.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie om uw business case door te nemen.

Voor meer info : https://www.ondernemingsplan-laten-schrijven.nl