Heel Nederlands
Image default
Financieel

Incassobureau Breda

Incassobureau in de buurt van Breda

Een openstaande declaratie is vervelend. Indien uw afnemer niet op tijd betaald moet u actie ondernemen. Voor een deurwaarder in Breda en omgeving is Bill de juiste keuze. Alles op no cure no pay basis. Geen resultaat? Dan bent u ons ook niets verschuldigd. Voor bedrijven en particulieren incasseert Bill al meerdere jaren.

Werkwijze van ons invorderingsbedrijf

Wij schrijven uw afnemer in Breda en omgeving Blijft reactie uit dan gaan we bellen. Ook kan er een betalingsregeling worden afgesproken. Volgt geen betaling of wordt er niet gereageerd? Dan kan er eventueel naar de rechter gestapt worden. De kosten zijn voor de debiteur.

Incasso opdracht

Het aanleveren van een opdracht is eenvoudig. Het enige dat we nodig hebben is de factuur. Zonder kosten kunt u uw opdracht indienen. Zodra wij uw declaratie hebben ontvangen gaat een van onze medewerkers er mee aan de slag.
U ontvangt een bevestiging. Daarin staan ook inloggegevens. Met de gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen. Via de website kunt u dan zien wat er gebeurt. U kunt daar ook nieuwe incasso opdrachten indienen. Daar kunt u ook opmerkingen plaatsen. Incassobureau Breda of omgeving nodig? Direct Bill inschakelen.

Voor meer info : http://www.incassobureau.tv/incassobureau-breda.html