Heel Nederlands
Image default
Financieel

Gebruikersvriendelijk betalen

Ondernemen

Er worden momenteel, ondanks de crisis, een hoop nieuwe bedrijfjes geboren. Een hoop daarvan zijn eenmanszaken; ondernemers. Doordat werkgevers steeds minder vaak contracten uitdelen, zal je wel moeten. Maar het eigen ondernemen heeft ook zo zijn voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld die webshop starten die je altijd al wilde hebben.

 

Gebruiksvriendelijk betalen

Je wilt natuurlijk wel dat je (toekomstige) klanten eenvoudig kunnen betalen. Want hoe laagdrempeliger het betalen wordt, hoe vaker er braaf betaald wordt. Dat scheelt u een hoop herinneringen sturen en afspraken maken met incassobureau’s.

Bovendien is gebruiksvriendelijkheid alles tegenwoordig. Zodra jouw webwinkel niet voldoet aan de strenge eisen van de online koper, kan je het wel schudden. En de klant wil niet moeilijk hoeven doen met betalen. Daarom zijn middelen als Paypal of Ideal een uitkomst.

Heeft de gemiddelde webshop al een optie om producten via Paypal of Ideal af te rekenen, andere bedrijven blijven daar een beetje mee achter.

Voordat het product of de dienst geleverd wordt, maakt de ondernemer een offerte. Zo laat hij de klant alvast zien wat hij zal moeten gaan betalen. Dat geldt voor jou als webwinkelbeheerder maar ook voor andere ondernemers.

Om elke keer een offerte te moeten maken in de huisstijl van uw bedrijf, is een hoop werk.

Na het uitvoeren van een dienst komt dan (meestal per post) de rekening, de factuur. Volgens MoneyMedic kan dit allemaal veel simpeler.

 

Alles in één programma

MoneyMedic werd begin oktober van dit jaar uitgeroepen tot “beste online onderneming van Delft”. Reden genoeg om eens te luisteren naar wat ze hebben bedacht voor jou als ondernemer.

MoneyMedic biedt een geheel compleet pakket aan dat je als ondernemer niet mag missen. Met dit online programma zijn offertes in jouw huisstijl eenvoudig te maken. Je stelt eenmalig al je opties in, en alle andere keren geef je alleen nog maar details op. Het programma maakt daarvan voor jou een prachtige offerte.

Naast het maken van offertes, kan dit programma ook een digitale factuur voor je maken. Alles is in te stellen; tot de optie of het gaat om een eenmalige of een periodieke betaling. Via de mail wordt de factuur vervolgens naar je klanten verstuurd. Die kunnen de factuur makkelijk uit printen. Maar dat is nog niet alles. Bij dat digitaal factureren kun je nog een extra optie inschakelen. In de factuur kan een link worden toegevoegd die je klant de optie geeft om meteen via Ideal of Paypal te betalen. Zo blijven je facturen minder snel liggen! Betalen ze toch niet binnen de aangegeven termijn? Het programma van MoneyMedic verstuurt dan automatisch een eerste herinnering.

Nog even terug naar die webshop waar we het in het begin van dit artikel over hadden. Met behulp van dit programma, dat nu nog alleen je offertes en facturen maakt, kan je ook een laagdrempelige manier van betalen toevoegen aan uw webshop. Je klanten kunnen nu ook via Ideal betalen als ze meteen een product uit jouw webshop willen kopen!

 

Belastingaanifte: leuk en makkelijk!

MoneyMedic laat je niet alleen online facturen en offertes sturen, je kan er ook al je andere aministraitie online regelen! Met een simpele optie werk je zo al je inkoopfacturen bij, waarbij je zelfs een bonnetje kan toevoegen. Door al deze opties heb je met één klik een totaal overzicht van de BTW aangifte die je moet doen. Nog makkelijker kan bijna niet. Bijna… Want via MoneyMedic is ook nog eens makkelijk die BTW aangifte meteen door te sturen naar de Belastingdienst.

En het leukste is wellicht wel dat je al een heel eind komt het een gratis account dat je kan aanmaken!

Voor meer info : https://moneymedic.nl/digitaal-factureren