Heel Nederlands
Image default
Eten en drinken

Rijst Mahmood vol van smaak

Een lekkere couscous maken begint met de rijst en als je echt ervoor wil gaan koop je rijst Mahmood. Vaak vertellen mensen dat ze nooit couscous zo lekker kunnen krijgen als de couscous in het restaurant en dit komt meestal omdat ze de verkeerde soort rijst gebruiken.

Hoge kwaliteit rijst

De rijst die ze in de supermarkt verkopen is vaak van inferieure kwaliteit en dit merk je wanneer je gerechten maakt zoals couscous. Voor het maken van couscous hebt je rijst van hoge kwaliteit nodig zoals rijst Mahmood bijvoorbeeld. Hiermee kun je echt lekkere gerechten maken waaronder couscous.

Rijst Mahmood kopen

Voor het kopen van rijst Mahmood en andere rijst van hoge kwaliteit moet je naar een etnische winkel gaan. In Nederland hebben we veel Turkse winkels en deze winkels verkopen vaak rijst Mahmood of een andere rijst van hoge kwaliteit. Voor rijst van hoge kwaliteit zal je dus even wat meer moeite moeten doen want ze verkopen het niet bij de Albert Heijn of Jumbo. Je kunt meestal door gebruik te maken van Google wel een etnische winkel vinden zoals een Turkse winkel bijvoorbeeld. Als je rijst Mahmood hebt of vergelijkbare rijst kun je pas de echte couscous gaan maken.

Voor meer info :