Heel Nederlands
Image default
Eten en drinken

Maaltijdservice een oplossing

Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik een vader heb die met zijn leeftijd van 70 jaar nog steeds thuis woont en redelijk zelfstandig kan wonen. Natuurlijk helpen we hem weleens met de wat zwaardere klussen, maar het meeste kan hij nog zelf. Er is echter één ding wat mijn vader echt niet kan en dat is koken. Daarom kook ik altijd voor 1 persoon extra en eet mijn vader óf met ons mee óf breng ik hem in bakjes zijn warme maaltijd die hij zelf dan kan opwarmen in de magnetron. Maar nu gaan we verhuizen en is dat dagelijks niet meer mogelijk. Ik had al wel vaker over maaltijdservice gehoord, dus ben ik gaan informeren naar de mogelijkheden en heb een kijkje bij deze website genomen.

De mogelijkheden van een maaltijdservice

Ik wist van het bestaan van twee cateraars die een maaltijdservice bieden en waar mensen tevreden over waren. Ik heb ze vergeleken en hun werkwijze, menu’s en prijzen zijn tot mijn verbazing nogal verschillend. Ik heb gekozen voor de meest uitgebreide cateraar. Deze biedt naast maaltijden ook andere diensten, zoals gebak voor een verjaardag of een barbecue want dat lijkt me erg leuk om een keer met mijn vader te doen.

Hoe het werkt

Ik had geen idee hoe zoiets werkt bij een maaltijdservice. Maar het is inderdaad ideaal en erg simpel. Je kiest een maaltijd uit het menu. Onze cateraar heeft een uitgebreide kaart, zelfs buitenlandse gerechten komen erop voor, maar ze houden ook rekening met diëten. Je kan ook een maaltijd zelf samenstellen. Mijn vader kiest voor 3 dagen zijn maaltijden uit, ik bestel ze en vervolgens worden de maaltijden vers verpakt afgeleverd. Ze kunnen enkele dagen in de koelkast worden bewaard. En wanneer mijn vader wil eten, hoeft hij de maaltijd alleen maar in de magnetron op te warmen. Een fijne oplossing!

Voor meer info : http://www.wellingfacilitair.nl