Heel Nederlands
Image default
Eten en drinken

Hier bestel je gemakkelijk fruit voor jouw bedrijf

Het is gemakkelijk om gezond te eten als je altijd toegang hebt tot lekker en voedzaam eten. Van Kekem Fruit uit Ameide assisteert hierbij door jou te helpen bij het aanbieden van lekker fruit op jouw bedrijf. Zij leveren hoogwaardig en lekker fruit aan verschillende bedrijven en scholen in heel Nederland zodat iedereen toegang heeft tot lekkere en gezonde tussendoortjes tijdens het werken of leren. Deze experts werken met een breed netwerk van professionele telers om heerlijke producten te leveren aan tientallen klanten. Je geniet altijd van een gevarieerd en seizoensgebonden aanbod wanneer je een abonnement afsluit bij deze experts.

Hoe werkt een fruitabonnement van deze specialisten?

Wanneer je voor jouw bedrijf een abonnement voor werkfruit afsluit bij Van Kekem Fruit, ontvang je elke week op een vast en afgesproken tijdstip jouw bestelling. Wil je bijvoorbeeld op maandagochtend een lekkere box met fruit bestellen voor jouw bedrijf zodat je de rest van de week geniet van heerlijke tussendoortjes? Dan staat een bezorger van dit bedrijf elke maandag op een afgesproken tijdstip voor jou klaar met jouw bestelling. Wil je tijdens bepaalde weken geen fruitbox ontvangen, bijvoorbeeld tijdens de schoolvakanties? Dan kan je dit eenvoudig doorgeven en wordt er tijdens deze weken geen fruit verzonden. Jouw abonnement wordt gemakkelijk aangepast aan jouw wensen.

Sluit een abonnement af bij deze experts en ontvang elke week lekker fruit

Wil je ook zorgen voor vers fruit voor de werknemers van jouw bedrijf? Vraag dan naar de mogelijkheden van een fruitabonnement van Van Kekem Fruit. Zij zorgen er graag voor dat je elke week heerlijke tussendoortjes ontvangt op jouw werkplek. Heb je vragen over de verschillende diensten en mogelijkheden van dit bedrijf? Stel deze experts gerust jouw vragen. Je vindt hun contactgegevens gemakkelijk op hun website. Ze vertellen je graag meer over de verschillende soorten fruit die ze aanbieden en de gratis proefweek van hun bedrijf.