Heel Nederlands
Image default
Eten en drinken

Geniet van de zon op dit gezellig terras in Amsterdam

Op een zonnige dag wilt u natuurlijk genieten van die zonnestralen en zo veel mogelijk vitamine D opdoen. Het is dan ook zeker de moeite waard om langs te gaan bij Limon, een restaurant met gezellig terras op Zuidas in Amsterdam. Hier vindt u een naast een geweldig terras en gezellige sfeer, ook heerlijk eten. Wilt u graag lunchen in de zon? Snakt u naar een ontspannende borrel na een drukke werkweek? Geniet u graag samen met uw partner van de zon tijdens een romantische date? Bij dit restaurant kan het echt allemaal!

De perfecte dag bij dit restaurant

Dit restaurant op Zuidas in Amsterdam opent al in de late ochtend. U kan hier dus perfect een heerlijke koffie gaan drinken als opkikkertje voor die laatste ochtenduren. Vervolgens starten de lunchuren. Tijdens deze uren geniet u van heerlijke broodjes en verse lunchgerechten à la carte. Dankzij hun centrale ligging in Amsterdam en gezellig terras, is het ook de ideale bestemming voor een casual zakenlunch of een snelle hap voor studenten tussen de lessen door. Rond vijf uur beginnen de zakenlui binnen te stromen met collega’s voor een borrel met bier van de tap en verse cocktails en heerlijke hapjes om te delen. Na een lange werkdag is dat zeker en vast meer dan verdiend! Daarna stromen de avondgasten binnen voor een gezellig, uitgebreid diner. Kortom, heel de dag door kan u hier genieten van een gezellig drukke sfeer in een restaurant vol expats, zakenlui, studenten, locals en toeristen. Het is gelegen tussen het stadcentrum en Schiphol, dus ook wanneer u onderweg bent om een vlucht te halen, kan u hier perfect een tussenstop maken.

Boek een tafeltje bij dit populaire restaurant

Wilt u een tafeltje bemachtigen op dit gezellig terras bij dit heerlijke restaurant op Zuidas in Amsterdam? Neem dan zeker een kijkje op hun website om meteen een reservatie te maken. Wees snel want ze zijn zeer populair en een echte must-try voor elke local en bezoeker!

https://www.limon.amsterdam/restaurant-amsterdam-zuidas/