Heel Nederlands
Image default
Eten en drinken

Folderbode.nl – De Plek Om Supermarkten te Vergelijken

Folderbode.nl – De Plek Om Supermarkten te Vergelijken

 

Er zijn een hoop websites online waar je de supermarktfolders kan bekijken. Dit kan natuurlijk ook via de websites van de supermarkten zelf, maar hier kleven een aantal nadelen aan vast. Zo kan je dus minder snel de aanbiedingen van verschillende supermarkten bekijken, wat op websites als Folderbode dus een stuk gemakkelijker gemaakt wordt!

 

Bespaar geld

Door de supermarkten te vergelijken op Folderbode kan je dus heel wat geld besparen. Zo kan je alle folders gemakkelijk naast elkaar leggen en vergelijken. Verschillende onderzoeken* laten zien dat de “goedkoopste supermarkt” niet echt snel te meten valt.

Elke week zijn er weer andere aanbiedingen bij elke supermarkt. Zo kan de ene week jouw boodschappen goedkoper zijn bij de Jumbo, maar de andere week bij de Plus, Albert Heijn of Dirk. Door alles snel en gemakkelijk te vergelijken zorg je ervoor dat je nooit te veel betaalt.

 

Hier zie je een filmpje van kassas boodschappenmandje!

 


 

 

 

Bespaar papier

Dit is een voordeel dat niet zo vaak besproken wordt maar wel iets waar wij bij Folderbode meer en meer op willen focussen. Online Folders besparen grote hoeveelheden papier, wat meewerkt aan een duurzamere toekomst.

Duurzaamheid is de hete topic van dit moment en er worden in rap tempo aanpassingen gemaakt aan ons dagelijks leven om te zorgen dat er nog een aarde is over enkele tientallen jaren. Door een grote nee/nee sticker op je brievenbus te plakken en de folders online te bekijken draag je weer een extra steentje bij aan een beter mileau!

 

 Meer variatie

Online folder websites hebben vaak ook een groter assortiment aan folders dan die die je in de bus krijgt. Vaak omvat het ook folders voor webshops en winkels die misschien niet bij jou in de buurt zijn, maar waar je bijvoorbeeld wel langs rijdt onderweg naar je werk.

Een groter assortiment aan folders geeft je nog meer vrijheid om je winkel uitjes te plannen!

 

 

 

Conclusie

Het is natuurlijk leuk om de papieren folders door te bladeren, maar online folders zijn op vele wijze een beter alternatief. Minder papier en meer geld zorgt ervoor dat meer en meer mensen omschakelen van papieren folders naar de online variant. Waar ga jij voor in 2020?

 

 

https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/welke-supermarkt-is-het-goedkoopst

** https://www.folderbode.nl/ 

https://www.folderbode.nl/