Heel Nederlands
Image default
Entertainment

Je bent nooit te oud voor een potje lasergamen

Wanneer je bang bent dat lasergamen alleen voor kinderen tijdens kinderfeestjes is dan heb je het mis. Wanneer je wel dit beeld hebt over lasergamen, is het tijd om je beeld te verruimen. Want wij denken: te oud om te lasergamen ben je eigenlijk nooit. Het is een leuke bezigheid waarbij het competitiegevoel en de teamspirit zorgen voor iets wat eigenlijk iedereen wel leuk vindt! Benieuwd naar meer over lasergamen tijdens een personeelsfeest in Breda? Lees dan even verder. 

Voorbeelden van leuke groepen

Bij Lot66 zijn we er allemaal stellig van overtuigd dat lasergamen ook echt iets leuks is voor volwassenen. Er komen namelijk vaak genoeg groepen langs met volwassenen die het leuk vinden om een potje te lasergamen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een groep die is samengesteld door een studentenhuis vol rook van de rookmachine met knipperende lichten van de stroboscoop en een hoop uitzinnige studenten. En wat te denken van een restaurant met personeel dat na sluitingstijd het bedrijfsfeest geeft en gaat lasergamen.

Een feestelijke activiteit

Bij sommige bedrijven is het personeelsuitje elk jaar hetzelfde en dat kan na een paar jaar eentonig en saai worden. Het is dan het perfecte moment om eens wat anders te proberen! Je zult verbaast zijn over hoe leuk lasergamen kan zijn en dat nog wel voor elke leeftijd. Het is niet alleen mega leuk om actief bezig te zijn bij Lot66, maar het is ook nog eens heel goed voor de teambuilding. Combineer een intensief potje lasergamen met een hapje eten daarna en een borrel met iedereen van het team. Zo heb je een leuke en originele avond- of dagbesteding.