Hubsan X4 mini drone is een mini drone, met nieuwe technologie dat het heel erg wendbaar en snel maakt.

Snelheid en wendbaarheid

De snelheid dat de Hubsan X4 mini drone heeft, verwacht je gewoon niet omdat het zo klein is. Deze mini drone past gewoon in je hand en kan ook vanaf je hand opstijgen. Toch is het super snel en heel erg wendbaar. Als je op links of rechts drukt, reageert de Hubsan X4 mini drone gelijk. De besturing is dan ook echt zo simpel, met knoppen van rechts en links, beneden en boven. Het is dan ook de hele goede drone voor beginners en het is ook heel erg leuk voor kinderen. De mini drone is bovendien van plastic gemaakt, wat het duurzaam maakt en ook ervoor zorg dat het niet snel kapot gaat, als je het crasht.

Batterij

Een minpunt is wel dat je er maar 8 minuten mee kan vliegen en het daarna 40 minuten moet gaan opladen. Dit is een minpunt van alle mini drones, want ze zijn er voor bedoelt om in het park even mee te gaan vliegen en niet om uren door het luchtruim te zweven. Voor een beginner is 8 minuten dan ook een eeuwigheid en kan die flink mee oefenen. Als een beginner moet je dan ook niet met een grote en vooral dure drone gaan vliegen, want als je die crasht is de pret gelijk voorbij.

Grote pluspunt

Een hele grote pluspunt van de Hubsan X4 mini drone is, dat het maar 50 euro kost. Voor 50 euro kun je dus al met een drone gaan vliegen en het komt ook nog een vlieg klaar. Je kunt bovendien ook een reserve accu voor de Hubsan X4 mini drone kopen, voor maar 7 euro.

Voor meer info : http://www.droneselect.nl/