Wilt u lang plezier hebben van uw kadaverkoeling? Dan dient deze goed onderhouden te worden. KMB4U doet dit graag voor u.  KMB4U kunt u inschakelen voor service en onderhoud. Ook wanneer u vragen heeft over de kadaverkoeling staan zij voor u klaar. Deze units zijn op veel specifieke plekken te vinden binnen de agrarische sector. U kunt hierbij denken aan onder andere de pluimveesector, varkenssector, maar ook bij gemeentewerven en dierenartsen. KMB4U monteert de kadaverkoeling en plaatst deze dan ook op een deskundige wijze. Ook wanneer er iets mis blijkt te zijn aan de units, kunt u deze specialist inschakelen. Zij bekijken dan wat er aan de hand is en lossen het probleem op.

Denk aan het milieu bij de aankoop van uw kadaverkoeling

Een kadaverkoeling van KMB4U is zeer milieubewust en heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding . Wanneer u in zee gaat met een gespecialiseerd bedrijf zoals KMB4U bent u verzekerd van het groene aspect. Het milieuaspect is dan ook van hoog niveau doordat er tegenwoordig door de specialisten binnen deze branche hier een uitkomst voor is gevonden. Bij een kadaverkoeling die te koop staat bij een professional wordt er als koelmedium koolwaterstof (propaan) gebruikt. KMB4u was dan ook de eerste die in Nederland een productie-unit op de markt heeft gezet met dit milieuvriendelijke gas. Zodoende bent u verzekerd van een groene aankoop, wanneer u kiest voor een kadaverkoeling bij deze aanbieder.

Een kadaverkoeling of een bewaarplaats voor eieren koopt u bij de specialist

Bent u werkzaam in de agrarische sector en heeft u kippen? De kadaverkoeling kan gebruikt worden als een bewaarplaats voor eieren. De kadaverkoeling krijgt zo twee functies. Uw eieren blijven zo langer goed en koel. De bewaarplaatsen worden in eigen beheer gemaakt door een gespecialiseerd bedrijf genaamd KMB4U. Hierbij wordt het klimaat dan ook volautomatisch geregeld. Zodoende hoeft u zichzelf dan ook niet druk te maken over de temperatuur bij uw eieren. Maar ook voor een kadaverkoeling bent u bij dit gespecialiseerd bedrijf op het juiste adres, tevens verzorgen ze ook een uitstekende service wanneer er gebreke blijken te zijn.

Voor meer info :