Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Volg Shiatsu therapie bij deze therapeute uit Tilburg

Shiatsu therapie is al jarenlang één van de populairste vormen van lichaamstherapie. Alhoewel de methode nooit wetenschappelijk is bewezen, spreken de resultaten van deze therapie voor zich. Bij diverse klachten kan deze therapie u verder helpen. Het maakt u beter bestand tegen vele klachten, kan pijn verzachten en kan zelfs een steentje bijdragen aan het natuurlijke genezingsproces van uw lijf. Er zijn vele therapeuten bij wie u terecht kunt voor deze vorm van therapie. Het is belangrijk dat u iemand kiest die verstand heeft van zaken, al enige ervaring heeft en bij wie u zich op uw gemak voelt. Therapeute Maria van der Sar uit Tilburg, Noord-Brabant voldoet aan deze eisen. Hieronder zal Shiatsu in meer detail besproken worden en wordt uitgelegd waarom Maria van der Sar een goede keuze is.

Wat is Shiatsu therapie precies?

De mystieke Chinese geneeskunde van oudsher stelde dat er banen in ons lijf te vinden zijn die ervoor zorgen dat de stroom van energie gaande blijft. Deze banen worden meridianen genoemd. Echter kan het zijn dat een baan minder stroomt dan voorheen, bijvoorbeeld omdat u last heeft van een fysieke of mentale klacht. Hierdoor is uw energie uit balans. Echter zijn er drukpunten op uw lichaam die in directe verbinding staan met de meridianen. Door hier druk op uit te oefenen middels een massage, kunt u er voor zorgen dat uw energie weer in balans raakt. Dit kan een positieve werking hebben bij diverse klachten.

Laat u helpen door deze specialist

Een therapeut moet niet alleen verstand over en ervaring hebben met Shiatsu, maar u moet u ook bij deze persoon op uw gemak voelen. Pas als u uzelf openstelt, kan deze therapie het meeste effect hebben. Maria van der Sar uit Tilburg, Noord-Brabant is daarom de beste keuze als Shiatsu therapeut. Al na één sessie zult u de positieve effecten voelen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met haar op.

https://www.mariavandersar.nl