Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Verhuur uw woning aan betrouwbare huurders: expats!

 Expatswoningverhuur.nl heeft veel ervaring met verhuur aan expats. Wij vinden snel een expat voor uw woning door onze goede contacten met de bedrijfswereld

Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of ingehuurd door een bedrijf in Nederland. Vaak hebben zij een hoog inkomen en zijn zij hoog opgeleid. Het zijn huurders die woningen in het duurdere segment zoeken en ze zijn betrouwbaar door hun vaste inkomen. De contracten van expats zijn vaak voor een bepaalde periode, daarom zoeken zij woningen die tijdelijk te huur zijn. Voor u als verhuurder is dit zeer prettig: u weet precies wanneer uw woning weer vrij komt voor bijvoorbeeld een nieuwe verhuurperiode of eigen bewoning. In veel gevallen kunt u uw meubels gewoon laten staan. Er handig als u bijvoorbeeld zelf een periode in het buitenland verblijft.

Waarom Expats Woning Verhuur?

Wij hebben op veel locaties in Nederland aangesloten kantoren zitten. Altijd één bij u in de buurt! De makelaar die u helpt heeft veel kennis van de lokale markt en weet of uw woning geschikt is voor verhuur aan expats. Alle huurders via Expats Woning Verhuur worden gecontroleerd op hun identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Daarnaast stellen wij onder andere een waterdicht huurcontract op en inspecteren wij de woning voor en na de verhuurperiode.

Schrijf u vandaag nog in om uw huis te verhuren aan expats! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Voor meer info : http://www.expatswoningverhuur.nl