Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Uw betrouwbare huisarts in Eindhoven

Bent u verhuisd naar Eindhoven en zoekt u een nieuwe betrouwbare huisarts? Dit is een keuze die best lastig kan zijn om te maken. U wilt natuurlijk iemand die u vertrouwt als uw huisarts zodat u zich compleet op uw gemak voelt. Bovendien wilt u dat uw huisarts goed naar uw klachten luistert en deze begrijpt. Het team van Huisartsenpraktijk Keunen bestaat uit twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse. Dit is een gediplomeerd team dat haar uiterste best doet om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Huisartsenpraktijk Keunen is aan te raden als u een goede huisarts in Eindhoven zoekt.

Meld u eenvoudig aan

U kunt zich bij Huisartsenpraktijk Keunen eenvoudig online aanmelden als nieuwe cliënt. Zo staat u binnen enkele minuten ingeschreven. Wanneer u bent ingeschreven, dan is het mogelijk om online herhaalrecepten aan te vragen of gebruik te maken van een online consult als u iets wilt vragen aan uw huisarts uit Eindhoven. Deze optie wordt vaak gekozen als een fysieke afspraak niet nodig is. U stelt uw vraag online en binnen twee werkdagen beantwoordt uw huisarts uit Eindhoven uw vraag. Snel en eenvoudig, zonder dat u de deur uit hoeft!

Kies voor een breed pakket voor de beste zorg

U kunt bij Huisartsenpraktijk Keunen, uw vertrouwde huisarts uit Eindhoven, terecht voor een breed pakket aan eerstelijns zorg. Onder dit breed pakket vallen kleine chirurgische ingrepen of bijvoorbeeld het verwijderen van bulten of wratten, maar ook grondige vaatonderzoeken en hulp bij het stoppen met roken. Is de eerstelijns zorg niet voldoende voor u, maar heeft u alsnog een specialist nodig? Door een nauwe samenwerking met verschillende specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis én het Catharina Ziekenhuis, bieden zij u de zorg op maat die u nodig heeft. U kunt zich eenvoudig inschrijven bij deze huisarts via hun website.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/