Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Relatiebureau

Ben je op zoek naar een serieuze relatie? Ons relatiebureau helpt je verder!

Wij weten maar al te goed hoe lastig het kan zijn: het vinden van een partner. Je hebt een drukke baan, en de schaarse tijd die je overhebt besteed je aan het bijkletsen met je vrienden. Je hebt een rijk en succesvol bestaan, maar helaas maakt de drukke agenda het je wel erg lastig een potentiële partner te ontmoeten! Voor deze doelgroep hebben wij relatiebureau PUUR opgericht. Wij richten ons op succesvolle, zelfverzekerde singles van dertig jaar en ouder, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Wij onderscheiden ons als relatiebureau op een aantal vlakken van andere manieren om een nieuwe levensgezel te vinden, of je nu weduwe, gescheiden of ‘gewoon’ single bent. In tegenstelling tot bijvoorbeeld internet daten, hebben wij geen algoritmes die zouden bepalen of je wel of niet bij iemand past, maar hebben wij echt persoonlijk contact met je. Je kunt altijd langskomen voor een persoonlijk gesprek met ons, om kennis te maken. In dit geheel vrijblijvende kennismakingsgesprek vertellen wij je wat wij wel en niet voor je kunnen doen, wat onze mogelijkheden zijn en wat we van jou wel en niet verwachten. Als je daarna geïnteresseerd bent in een intakegesprek maken we graag een afspraak met je! Tijdens de intake zullen we je dan vragen naar je verlangens, naar wat je drijft in het leven, wat je graag met je leven wilt doen, welke plannen je nog wilt uitvoeren, uit welk nest je komt (kortom: wat je achtergrond is). Daarbij stellen we zoveel mogelijk open vragen, zodat jij ook goed kunt nadenken over wat je eigenlijk zoekt in een partner. Op deze manier zijn wij in staat een persoonlijk profiel van jou op te stellen, op basis waarvan we een match voor je zoeken. Ook is het inschakelen van een relatiebureau erg handig, omdat het je erg veel tijd scheelt. De selectie en het zoeken wordt immers door ons relatiebureau gedaan!

De werkwijze van ons relatiebureau

Zoals je waarschijnlijk al merkte, vinden wij het persoonlijke contact met onze cliënten erg belangrijk. Het kan soms even duren voordat we een goede match voor je vinden, maar hierbij geldt: al het goede komt langzaam! Ook wij zijn als relatiebureau afhankelijk van de mensen die zich bij ons aanmelden, en het kan soms gewoon even duren voordat wij iemand vinden waarvan we écht denken dat die goed bij je zal passen. Ook vragen we je na de eerste dates altijd even hoe het is gegaan, en wat je van de ander vond. Al onze cliënten zijn succesvol, zelfverzekerd, zitten goed in hun vel, zijn financieel onafhankelijk en zien er goed uit. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Daarnaast heeft ons relatiebureau ook nog een aantal andere voordelen.

  • Persoonlijk contact! Het bij elkaar brengen van mensen is de passie van iedereen die bij dit relatiebureau werkt. Het is ontzettend mooi en dankbaar werk om mensen bij elkaar te brengen. Wij weten dat dit alleen een kans van slagen heeft als je integer en persoonlijk te werk gaat.
  • Wij waarborgen je privacy! Al onze gegevens worden opgeslagen en bewaard volgens de richtlijnen van het CBP.
  • We hebben een duidelijk afgebakende doelgroep. Omdat wij onze cliënten altijd eerst persoonlijk spreken kunnen wij ook garant staan voor onze doelgroep, en dus voor de date met wie we jou matchen. Een inschrijving bij een serieus relatiebureau zoals het onze voorkomt zo de teleurstellingen van daten via internet (en scheelt je tijd!).
  • Wij leveren kwaliteit. Dit kunnen wij doen doordat wij van iedereen een uitgebreide profielschets maken, en dus écht goed kunnen inschatten of je bij iemand past, of juist niet. Ons relatiebureau is actief in heel Nederland, en is een erkend relatiebureau voor relatiebemiddeling van de Algemene Vereniging Relatiebureaus.

Je intake gehad, en dan?

Stel, je hebt bij ons je intake gehad. Je hebt dan voor één keer een bedrag betaald, en je krijgt van ons na verloop van tijd een bericht met de boodschap dat we een match voor je hebben gevonden. Nogmaals, het kan zijn dat dit eventjes duurt! De ervaring die wij hebben opgedaan met het runnen van ons relatiebureau, leert ons ook dat je soms even geduldig moet zijn nadat je je eerste dates hebt gehad. Wij hebben altijd even contact met je nadat je je eerste dates hebt gehad, en vragen altijd hoe het is gegaan en wat je er van vond! Dit vinden wij erg belangrijk, omdat wij ook graag willen weten of we wel echt de juiste personen hebben gematcht. Het kan zijn dat je tijdens de eerste paar dates nog niet die ‘kriebels’ voelt, en het wel klikt maar je je nog niet echt aangetrokken voelt tot de ander. Geen zorgen! Liefde is niet altijd een sprookje, en heeft soms ook gewoon wat tijd nodig om te groeien. Tot slot kan het zijn dat je partner niet voldoet aan je oorspronkelijke voorkeuren. Hij of zij is bijvoorbeeld bruin in plaats van blond. Dit kan! Wanneer we onze lijstjes laten varen kunnen we echt openstaan voor de ander, en dan kan het zomaar zo zijn dat je opeens samen bent met een fantastische partner, die je van tevoren nooit had zien staan! Wij hebben het vaak zien gebeuren. Ben je dus op zoek naar een serieuze relatie, schrijf je dan in bij ons relatiebureau en kom langs voor een kennismakingsgesprek!

Voor meer info : http://puur-relatiebemiddeling.nl/relatiebureau/