Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Posters laten afdrukken voor bedrijven en particulieren

Een poster laten bedrukken is allang niet meer iets dat alleen bedrijven doen. Natuurlijk maken bedrijven ­– waaronder winkeliers – veelvuldig gebruik van posters, maar particulieren doen dit ook. Bijvoorbeeld om de verkoop van hun auto of caravan onder de aandacht te brengen. Daarnaast zijn posters ook geschikt als een leuk en persoonlijk cadeau. U kunt bijvoorbeeld een poster laten bedrukken met een grappige foto van de jarige of het bruidspaar. Of u laat posters afdrukken met het idool van de ontvanger erop. Bij Sneleenposter.nl is het allemaal mogelijk! Op deze website kunt u eenvoudig posters bestellen in allerlei formaten en kleuren. Naarmate u meer posters bestelt, krijgt u meer korting. Op deze manier is Sneleenposter.nl betaalpaar voor de zakelijke én particuliere markt en kunt u er dus ook zeker terecht met uw specifieke order.

Upload uw eigen ontwerp of laat een professioneel ontwerp maken

Als u bij Sneleenposter.nl een poster gaat laten bedrukken, kiest u op de website eerst wat voor soort poster u wilt. Wilt u bijvoorbeeld een winkelposter, een kunststof poster of een poster gedrukt op luxe papier? Vervolgens kiest u het formaat en uploadt u uw eigen ontwerp. Heeft u zelf geen ontwerp? Dan kunt u er eenvoudig een laten maken door een grafisch ontwerper. In dat geval uploadt u uw afbeeldingen, logo’s en tekst en hiervan wordt dan een mooi ontwerp gemaakt. Hiervan ontvangt u een digitale proefdruk. Bent u tevreden met deze proefdruk? Dan worden de posters daadwerkelijk gedrukt en snel bij u afgeleverd.

Levering binnen één werkdag

Het afdrukken van posters gaat bij Sneleenposter.nl uiteraard heel snel. Als u voor 14.00 uur bestelt, ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag al! Zaterdag geldt ook als werkdag, dus ook op deze dag kunt u een levering krijgen. Dat is erg handig al u op vrijdag lastminute posters wilt laten afdrukken voor een speciale aanbieding, kortingsactie of als persoonlijk geschenk.