Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Plan een keuring voor uw PV-installatie

Het is belangrijk om regelmatig een keuring voor uw PV-installatie in te plannen. Een professional voert tijdens deze inspectie verschillende metingen uit en controleert of uw systeem nog naar behoren werkt. Een dergelijke keuring is waardevol, omdat de meeste risico’s van elektronische apparatuur niet direct te zien zijn. Door het plannen van een inspectie voorkomt u dus gevaren zoals oververhitting, brand en kortsluiting. Daarnaast eisen veel verzekeraars dat u eens in de zoveel tijd een keuring voor uw PV-installatie door een professional laat uitvoeren. Laat RJ Inspecties uit Best nu een geschikte partij zijn om de keuring bij uw systeem uit te voeren.

Geef ook uw zonnepaneel een deskundige keuring

Niet alleen uw PV-systeem, maar ook elk zonnepaneel heeft regelmatig een deskundige keuring nodig. Buiten dat verzekeraars dit van zowel zakelijke als particuliere klanten verwachten, is dit ook voor bepaalde risico’s een slimme keuze. Dit deskundige bedrijf let er tijdens de inspectie op of heel uw zonnestroominstallatie nog wel brandveilig en elektrisch veilig zijn. Daarnaast wordt bij elk zonnepaneel tijdens de keuring gekeken of de constructie nog goed in elkaar zit. Net als een PV-systeem kunnen ook zonnepanelen kleine afwijkingen krijgen die u zelf niet met het blote oog kunt zien. Deze afwijkingen zorgen echter wel voor risico’s, zoals brandgevaar, kortsluiting en oververhitting.

Schakel deze professionals in voor de keuring van uw systemen

Zoals u ziet zijn er redenen genoeg om een keuring voor beide systemen regelmatig in te plannen. U wilt er natuurlijk vanuit kunnen gaan dat de inspectie ook daadwerkelijk goed uitgevoerd wordt en naderhand een betrouwbaar rapport aan u meegegeven wordt. Schakel daarom de professionals van dit deskundige bedrijf in voor de keuring van uw PV-installatie. Bij dit bedrijf gaan ze nauwkeuring te werk, want elk zonnepaneel wordt tijdens de keuring afzonderlijk bekeken. Zo geniet u na deze inspectie weer zorgeloos van de energie die ze opleveren.

https://rjinspecties.nl/zonnepaneel-keuring