Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Nieuwe tegels in Dordrecht kopen: waar let u op?

Wilt u nieuwe tegels in Dordrecht kopen, maar weet u nog niet goed wat u precies wilt? Dan zijn er veel dingen om over na te denken. Wilt u bijvoorbeeld de zekerheid van kwaliteit? Dan kiest u voor de tegels van een bekend merk, zoals de Douglas Jones tegels uit Spanje. Deze tegels zijn afkomstig van één van de beste tegelproducenten van Europa. Daarnaast zijn er natuurlijk meer zaken waar u op wilt letten.

De juiste tegels in Dordrecht kopen

Als u de juiste tegels wilt kopen, kunt u zich natuurlijk altijd eerst laten inspireren in een showroom, bijvoorbeeld bij Fravo Tegelsin Dordrecht, Zuid-Holland. Hier zijn ook de populaire Douglas Jones tegels te bewonderen. Als u zeker wilt zijn dat de tegels goed passen bij de sfeer die u voor ogen heeft, dan zijn er een drietal belangrijke zaken om op te letten.

1. De kleur van de tegels

In de basis kunt u natuurlijk altijd uit gaan van de kleur of de combinatie van kleuren die u het meest aanspreekt. Toch, wilt u de tegels gebruiken voor een kleinere ruimte, zoals een toiletruimte of een kleinere badkamer? Dan is het altijd aan te raden om de tegels in een lichte kleur aan te schaffen. Lichte tinten maken de ruimte optisch groter.

2. Het formaat van de tegels

Wilt u tegels in Dordrecht kopen voor de vloer van een kleine toiletruimte? Dan is het vaak verleidelijk om te kiezen voor tegels van een klein formaat. Toch is het juist aan te raden om tegels te kiezen van een groter formaat. Hoe groter de tegels, hoe groter de ruimte lijkt. Kleinere ruimten kunnen dus makkelijk optisch groter worden gemaakt door tegels van groot formaat toe te passen op de vloer.

3. Het materiaal van de tegels

Gaat u tegels in Dordrecht kopen, dan is het ook aan te raden om goed te kijken naar het materiaal. Keramische tegels, zoals de Douglas Jones tegels, zijn makkelijk schoon te houden. Zeker in bepaalde vertrekken is dit erg prettig.