Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Mindfulness in Den Bosch helpt je tot rust te komen

Heb je last van stress of slapeloosheid? Of wil je jouw leven een boost geven door je instelling te veranderen? Mogelijk helpt mindfulness je op een betere manier in het leven te staan. Mindfulness betekent als het ware dat jij bewust bent van je eigen ervaringen. Je traint je bewustzijn, waardoor je beter in je vel komt te zitten. Meditatie, aandachtoefeningen en cognitieve psychologie dragen eraan bij om jouw leven inzichtelijk te maken, zodat je weet welke gedragsveranderingen je moet toepassen om positiever in het leven te staan. Je leert beter wat goed voor je is en daardoor is het mogelijk om voor jezelf op te komen. Wanneer schrijf jij je in?

Krijg rust in je brein

Indien je graag mindfulness wilt leren in de omgeving van Den Bosch is het raadzaam om eens langs te gaan bij Centrum de Poort. Dit trainingscentrum beschikt over ervaren en gecertificeerde trainers. Zij helpen je om je aandacht op de juiste manier te focussen en om rust in je brein te krijgen. Rust en ontspanning staan centraal, omdat op die manier stress wordt weggenomen. Je houding en aanpak worden veel positiever wanneer je in staat bent om jezelf te ontspannen. Wanneer je dit alles goed in de vingers hebt, is het ook mogelijk om mindfulness ook buiten de praktijk in Den Bosch toe te passen. De oefeningen zijn namelijk ook erg geschikt voor op de werkvloer. Na een paar oefeningen kun jij rustig aan je werkdag beginnen, ideaal toch?

Ontdek wat deze trainingen inhouden

Ben je nog niet bekend met mindfulness? Dan is het prettig dat je de nodige begeleiding krijgt. Nol van Drunen is een ervaren en professionele mindfulness-trainer van Centrum de Poort. Hij helpt je graag met het werken aan jouw persoonlijke aandachtspunten. Heb je nog vragen over zijn methoden of wil je meer weten over mindfulness in Den Bosch? Neem dan contact op met dit trainingscentrum. Zij informeren je graag over de mogelijkheden.

https://www.centrumdepoort.nl/