Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Magazijnstellingen in alle soorten en maten

Bent u op zoek naar andere magazijnstellingen? Ga dan eens kijken op de website van L.P. Petersen. Op deze website zijn meerdere soorten stellingen te vinden, tweedehands en nieuw.

 

Denkt u bij meerdere soorten stellingen aan bijvoorbeeld een palletstelling, een magazijnstelling, een archiefstelling, een legbordstelling, een grootvakstelling, een draagarmstelling, een inrijstelling of een doorrijstelling. Voor ieder wat wils dus! De stellingen zijn uit voorraad leverbaar, wanneer u ze op de website vindt, maar mocht er een bepaald type niet tussen staan, kan het ook goed voorkomen dat deze wel leverbaar is.

 

Door de mogelijkheid om nieuwe en gebruikte stellingen te kunnen bestellen, worden de stellingen voor een scherpe prijs geleverd. Voor elke portemonnee zijn er dus mogelijkheden. Kijkt u vooral ook nog even tussen de aanbiedingen.

 

Heeft u maar voor een beperkte tijd een magazijnstelling nodig, dan is het zelfs mogelijk om een stelling te huren.

 

Naast magazijnstellingen verkoopt L.P. Petersen ook gebruikte palletwagens, magazijnbakken, heftrucks en nieuwe entresolvloeren. En kijkt u ook eens bij de afdeling “Divers”. Wie weet zit er voor u nog wel iets bijzonders tussen!
Voor de inrichting van uw magazijn kunt u daarom, voor een scherpe prijs, goed terecht bij L.P. Petersen in Ermelo, op de website www.lppetersen.nl of door te bellen met 0341-493336. Uw aanvraag wordt direct opgepakt, zodat er snel geleverd kan worden. Voor advies over magazijnstellingen bent u uiteraard ook op de juiste plek.

Voor meer info : http://www.lppetersen.nl