Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Maak een nauwkeurige LCC berekening met de app van deze specialist

Wil je een nauwkeurige LCC berekening maken, maar hier niet te veel tijd aan besteden? Gebruik dan de app van Life Cycle Vision. Deze tool maakt in een paar minuten een volledige berekening van de verwachte kosten van jouw project. Het enige wat je hoeft te doen, is het invullen van enkele gegevens en de app doet de rest. Life Cycle Vision is de enige aanbieder in Nederland die een dergelijke tool op de markt heeft gebracht. Zij zijn dus ook expert op dit gebied en kunnen je hier alles over vertellen.

Breng je kosten op een overzichtelijke manier in kaart

In sectoren als de bouw is het maken van een LCC berekening nauwelijks meer weg te denken. Voordat je aan een bouwproject begint, is het namelijk van belang dat je weet welke kosten je gaat maken. Op deze manier kun je inschatten of het project haalbaar is en of het een waardevolle investering is. Doordat het handmatig berekenen van deze kosten erg veel tijd in beslag neemt, hebben de professionals van Life Cycle Vision een geautomatiseerde oplossing bedacht. In slechts enkele stappen heb je een volledige, gedetailleerde kostenraming waarin alle kosten in een duidelijk overzicht staan. Je kunt bijvoorbeeld berekeningen maken voor de aanschafkosten, onderhoudskosten, werktuigbouwkundige kosten, energiekosten en elektronische kosten. Op deze manier ben je goed voorbereid op eventuele onvoorziene kosten en kun je hierop inspelen.

Neem voor vragen contact op

Naast dat je met de app een LCC berekening kunt maken, heeft de tool ook diverse andere toepassingen. Zo kun je installatieconcepten vergelijken en krijg je hulp bij integraal ontwerpen en diverse andere ontwerpoplossingen. Om helemaal op de hoogte te zijn van alle functies van de app kun je een cursus volgen. Dan krijg je handige tips en ga je oefenen met een praktijkcase. Zo krijg je de app helemaal onder de knie. Heb je interesse? Vraag dan een proefpakket aan en probeer de app een week lang gratis uit. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Life Cycle Vision.

https://www.lifecycle.vision/nl/