Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Entertainment in Groningen

Bent u als bedrijf of particulier opzoek naar een aparte maar leuke invulling van uw bijeenkomst in Groningen? Dan bent u bij Greencafe.nl aan het goede adres!

U kunt bij Greencafe.nl terecht voor catering en entertainment voor uw bijeenkomst of feestje!

 

Diner

Wat entertainment in Groningen door Greencafe.nl zo speciaal maakt is dat de catering op een duurzame en biologische basis werkt! Het voedsel is dus compleet eerlijk verkregen, wie zijn hart slaat daar niet van op hol?

Naast het eerlijke verkregen voedsel bieden wij ook nog diner thema’s aan! Ooit als een cowboy of indiaan willen dineren? Bij Greencafe.nl is dat mogelijk!

 

Bij een gezellig diner horen natuurlijk altijd leuke activiteiten bij! Greencafe.nl biedt activiteiten aan voor jong en oud in de provincie Groningen! Iedereen is in onze visie belangrijk. Wat ons uniek maakt is dat behalve dat iedereen welkom is, dat wij ook speciaal voor bedrijven teambuilding activiteiten organiseren.

 

Vergaderen

Groningen is een grote stad, het is daarom ook moeilijk om een geschikte en betaalbare vergaderruimte te vinden. Greencafe.nl heeft daar iets op verzonnen namelijk, de mobiele vergaderruimte. Onze vrachtwagen is van alle gemakken voorzien, zo bevat onze mobiele vergaderruimte ook een brainstorm zithoek en natuurlijk alle nodige beeldapparatuur.

 

Theater op locatie

Greencafe.nl biedt ook een theater en voorstellingen op locatie aan. Dit betekent dat waar u het theater wilt daar komen wij! Is dat nou op een verlaten bedrijventerrein of midden in de stad? Dat maakt ons helemaal niks uit. Tijden de voorstelling of theater zullen wij uw gasten vriendelijk ontvangen. Ook bieden wij iedereen tijdens de voorstelling of het theater een lekker kopje thee of koffie aan!
Vanzelfsprekend hebben wij alle apparatuur aan boord!

 

Dus bent u opzoek naar originele catering, theater, activiteiten of een vergaderruimte? Neem dan contact op met Greencafe.nl voor entertainment in Groningen.

Voor meer info : http://www.greencafe.nl/entertainment-groningen