Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Een bedrijfsfilm in de vorm van een animatie

Voor het maken van een bedrijfsfilm zijn er verschillende ideeën te bedenken, maar wat is nu een echt origineel idee? Je wilt natuurlijk de aandacht trekken van je doelgroep, maar ook jouw boodschap goed overbrengen. Een animatie laten maken is dan een goede optie. Voornamelijk als je complexe informatie tastbaar wilt maken. Met een animatie kun je alle kanten op. Je kunt allerlei situaties schetsen waardoor de doelgroep zich in de gebeurtenissen van het filmpje kan identificeren. Daarnaast geef je er een creatieve twist aan. Om een professionele animatie video te maken, is het aan te raden om een expert in te schakelen. Denk daarbij aan het bedrijf Playforward. De experts die hier werken hebben al veel ervaring met het produceren van diverse bedrijfsfilms en hun deskundige team helpt je graag verder!

Een animatie video in enkele stappen

Een bedrijfsfilm, in de vorm van een animatie, laten maken door Playforward gaat op een snelle en soepele manier. De medewerkers hebben een duidelijk werkproces en maken een animatie op maat. Zo beginnen ze met een brainstormsessie, het uitwerken van het script en het creëren van en storyboard. Vervolgens starten ze met de animatie zelf, volgt er een beoordeling en wordt het eindproduct opgeleverd. Dit alles samen duurt ongeveer vier weken. De animatie wordt gemaakt op basis van de methode van storytelling. In de eerste twintig seconden wordt de kijker geprikkeld en wordt de aandacht zodanig getrokken dat hij of zij verder wil kijken. Er wordt een situatie geschetst waarmee de kijker zich kan identificeren. De animatie duurt niet langer dan twee minuten, maar kan zelfs ook maar dertig tot veertig seconden duren. Dit is afhankelijk van het kanaal waarop je de bedrijfsfilm wilt delen en wordt afgestemd op jouw wensen.

Informeer naar de mogelijkheden

Een bedrijfsfilm in de vorm van een animatievideo kan voor diverse doelen worden ingezet. Denk daarbij aan het maken van een heldere bedrijfspresentatie, het uitleggen van een nieuw beleid of gewoonweg het laten zien van de werkzaamheden binnen je bedrijf. Jouw boodschap wordt op een laagdrempelige maar krachtige manier overgebracht en ziet er ook nog een aantrekkelijk uit. Wil je een animatie laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Playforward.

Gerelateerde artikelen

Bedrijven altijd bereikbaar

Wat zijn de voordelen van PVT panelen?

Kies voor schuldhulpverlening in de buurt van Rotterdam: vraag hier naar de mogelijkheden