Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

De beste bavette koopt u bij deze online slager

Bavette is het stuk vlees dat gesneden wordt van het deel van de koe dat aan de onderkant tussen de bil en de borst zit. Het bestaat uit een dikke rand vlees en heeft een hele grove structuur. Wij kennen bavette beter onder de naam doorregen runderlappen. Het is een veel minder mals soort vlees dan bijvoorbeeld biefstuk, zeker indien het van melkkoeien afkomstig is. In sommige landen worden er speciaal koeien gefokt om er bavette van af te snijden. Dan is het vlees bijna net zo mals als biefstuk. In landen als Frankrijk en Spanje beschouwen mensen dit als een delicatesse. Bij Beef&Steak bestelt u deze delicatesse heel eenvoudig online. Dit is dé specialist waar u terecht kunt voor bavette van hoogwaardige kwaliteit.

Wat kost bavette?

De prijzen voor bavette kunnen, afhankelijk van de kwaliteit en de malsheid van het vlees, enorm uiteenlopen. Waar u bijvoorbeeld voor de taaiere soorten tussen de € 20 en € 35 per kilo betaalt, kan dat voor een stuk van de malsere soorten (bijvoorbeeld Waygu vlees) al oplopen tot prijzen die variëren tussen de € 60 en € 75 per kilo. Sommige mensen kiezen er voor om voor die prijzen liever een goede ossenhaas of een chateaubriand te bestellen, terwijl anderen vanwege de smaak en de structuur liever voor een bavette kiezen. Welke keuze u ook maakt: bij Beef&Steak koopt u een heerlijk stuk vlees met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Waar koopt u bavette?

Als u van plan bent om bavette te kopen, is het van belang om uzelf eerst af te vragen waarvoor u het vlees wilt gaan gebruiken. Bent u van plan om er stoofvlees van te maken? Dan heeft u voldoende aan de mindere kwaliteit die onder de doorregen runderlappen valt. Indien u van plan bent om een chique diner te bereiden met een overheerlijk stukje vlees, dan kunt u beter voor de hoge kwaliteit kiezen. Op de site van Beef en Steak staan verschillende soorten, die verschillen in prijs en malsheid, maar die allemaal van een goede kwaliteit zijn. Bekijk het aanbod gerust en neem contact op met de vriendelijke en deskundige medewerkers indien u meer informatie wenst.

https://beefensteak.nl/