Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Creëer meer privacy in uw tuin door het plaatsen van een haagbeuk

Wilt u graag meer privacy wanneer u in uw tuin bezig bent of heerlijk aan het relaxen bent? Denk dan eens aan een haagbeuk, ook wel de Carpinus Betules genoemd. De haagbeuk is een plant die vaak wordt gebruikt als haag. Deze plant houdt lang zijn blad vast, waardoor u ook in de winter voldoende privacy heeft in uw tuin. Waar kunt u dan terecht voor deze plant? Roelands Boomkwekerijen in Zundert is een specialist waar u uw nieuwe haagbeuk kunt ophalen. Deze boomkwekerij levert planten, zoals de Carpinus Betules, van hoogwaardige kwaliteit waardoor u er voor een lange periode van kunt genieten.

Plant een Carpinus Betules in uw tuin en geniet het hele jaar door uw privacy

Wanneer u een brede, grote tuin heeft, is de haagbeuk de ideale oplossing om meer privacy te creëren. Naast dat deze plant gebruikt wordt als haag, zult u deze ook vaak tegenkomen in parken of op brede groenstroken. De haagbeuk is een middelgrote boom en staat bekend om zijn gladde stam. Door het uiterlijk van de kroon en de stam doet de Carpinus Betules denken aan een beuk. In de maanden april en mei staat de haagbeuk in volle bloei. In deze periode wordt ook het stuifmeel verspreid. Het voordeel van deze plant in uw tuin is dat deze weinig last heeft van ziektes en u meer privacy krijgt om heerlijk te relaxen in uw tuin.

Vraag eenvoudig meer informatie op bij deze specialist

Kan uw tuin wel wat groen gebruiken en wilt u er meteen voor zorgen dat u meer privacy heeft? Dan is een haagbeuk een ideale oplossing. Bij Roelands Boomkwekerijen kunt u altijd één of meerdere haagbeuken bestellen. Deze specialist levert bovendien het hele jaar door dus u kunt er altijd even over nadenken. Wilt u meer weten over het onderhouden van deze plant en hoe u deze het beste kunt verzorgen? Dan kunt u altijd contact opnemen met de specialisten van dit bedrijf. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze u alles vertellen over de haagbeuk.

https://www.roelandskwekerij.com/