Heel Nederlands
Image default
Cadeau

Candy Crush: nu ook makkelijk betalen!

Candy Crush is één van de meest populaire spelletjes voor je smart Phone van dit moment. Zowel voor kinderen als volwassenen is het een leuk tijdverdrijf.
Je speelt snoepjes weg en als je dat goed doet kom je – zoals bijna bij alle spellen – een level hoger. Het is niet moeilijk het spel te snappen maar uiteraard: als je hoger komt wordt het steeds moeilijker. Als je het nu een lange tijd niet lukt om een volgend level te halen, kun je ook levels kopen. Kijk wel een beetje uit: als je veel levels koopt kan het bedrag aardig oplopen….
Tot voor kort moest je daarvoor een creditcard hebben, want een andere manier om bij Candy Crush te betalen was er niet. 

Niet iedereen heeft een creditcard. En als je er wel een hebt, gebruik je hem, zoals ik, misschien maar heel af en toe en weet je niet eens precies waar je kunt bijhouden wat je uitgegeven hebt. Daar zijn wel eenvoudige oplossingen voor, maar zoals gezegd, dat vergeet je ook weer snel als je hem maar weinig gebruikt….
Gelukkig is er sinds kort een nieuwe, makkelijke manier van betalen, namelijk via je google-account. Als je die nog niet hebt, hij is eenvoudig aan te maken: je gaat gewoon naar google en de rest wijst zich vanzelf. 
Je kunt dan voor jezelf op Google Play een Google Play Gift Card kopen, gewoon met Ideal. Je krijgt hem op je e-mail. Als je hem binnen hebt, ga dan naar google play en druk op de knop inwisselen. Je kunt daar de code van je Google Play Gift Card intoetsen en dan wordt het bedrag van de gift card op je google-account bijgeschreven.
De Google Play Gift Cards zijn er in verschillende waarden. Ben je een grootverbruiker dan kan je degene kopen waar je het meest mee kunt: € 50. Doe je wat rustiger aan dan heb je misschien aan € 15 genoeg. 
Je kunt dan de zaken die je wilt kopen voor het spelen van Candy Crush via je google-account aanschaffen!
Afgezien van het feit dat het makkelijk is zijn er nog een paar voordelen. is je saldo op je google-account niet toereikend dan houdt het op. Je weet dus altijd dat je niet ongemerkt meer koopt dan je je eigeblijk kunt veroorloven, wat met een creditcard nog wel eens kan gebeuren. En bovendien kun je op een hele sinpele manier bijhouden hoe het met je saldo staat en wat je hebt uitgegeven: Google-wallet. Als je bent ingelogd op je account kun je naar wallet.google.com gaan en daar je saldo en je uitgaven checken. 

Voor meer info : http://123googleplaygiftcard.nl/