Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

VW bus als photobooth

Lijkt het jou leuk om een photobooth te huren? Met een photobooth kunnen gasten leuke foto’s van zichzelf maken in een authentieke VW bus. Maar bij wat voor evenementen kan het leuk zijn om een photobooth te huren? In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in.

Een trouwerij

Je trouwerij moet natuurlijk een zeer groot feest worden. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom moet je ook voorbereidingen treffen, zodat het een ware knalfuif wordt. Het moet niet alleen leuk zijn voor jou en je partner, maar ook voor de gasten moet het een leuke tijd worden. Door het huren van een photobooth kunnen je gasten geweldige foto’s van zichzelf maken. De ervaring leert dat het tijdens een trouwerij een groot succes is.

Een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is niet alleen hartstikke gezellig, maar het heeft ook een functie. Het heeft namelijk als doel om het personeel met elkaar te verbinden. Je brengt een groot gedeelte van de tijd namelijk met je collega’s door. Een plezierige werkomgeving voor iedereen is dan ook een aanrader te noemen. Tijdens een bedrijfsfeest kan een photobooth dan ook van pas komen. Ludieke foto’s zorgen namelijk voor verbinding en bevorderen bovendien de fijne sfeer.

Andere gelegenheden

Ook bij vele andere gelegenheden kan een photobooth natuurlijk van pas komen. Misschien word jij binnenkort vijftig jaar en ben je van plan om een groot feest te geven. Wat het ook is: het huren van een photobooth is gelukkig een fluitje van een cent. Je kunt ervoor kiezen om hem voor een dagdeel te huren. Maar misschien heb je hem een langere periode nodig. In overleg is er gelukkig veel mogelijk. Neem daarom contact op met de klantenservice, zodat zij jou van passend advies kunnen voorzien. In ieder geval veel plezier gewenst!