Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Track and trace

Wil u ten alle tijden weten waar uw voertuigen en / of werknemers zich bevinden? Track and trace is dan voor jou de ideale oplossing! U kan realtime teweten komen waar een bepaald voertuig zich bevindt, wat zeer handig kan zijn als bijvoorbeeld één van uw werknemers een ongeval heeft en er snelle actie vereist is.

 

Wij plaatsen een track & trace systeem in ieder voertuig. Dankzij gps technologie registreert deze alle verplaatsingen van begin tot einde. Als een voertuig een bepaalde zone verlaat, bijvoorbeeld een provincie, kan u een automatische melding krijgen via SMS.

 

Dankzij track and trace software, die geen installatie eisen, krijgt u ook een visueel overzicht die weergeeft welke weg ieder voertuig heeft afgelegd. Altijd en overal dankzij een online systeem, uiteraard met login en paswoord beveiligd. Dit is zeer handig voor transportbedrijven! Wij gebruiken koppelingen met google maps en google earth. Ideaal als u een bepaalde vastgelegde planning moet wijzigen omdat er iets gebeurd is. Er kan altijd iets voorvallen (file, onweer, ongeval) waardoor de planning in de soep draait. Kort op de bal spelen is de boodschap. Met snelle interventies is dit kinderspel en verliest u geen tijd. Time is money right?

 

Wij kunnen de kilometerstand bijhouden van ieder voertuig. Zo weet u als zaakvoerder op voorhand welk voertuig op onderhoud moet en kunt u kort op de bal spelen. Niets dan voordelen zo’n track & trace systeem niet waar? Dankzij overzichtelijke rapporten kunt u de bewijslast mooi doorgeven aan uw klanten. Die willen soms weten waar de transporteurs zich bevinden en vooral wanneer ze zullen aankomen. U kan dan op voorhand de klant verwittigen dat deze bijvoorbeeld 90 minuten te laat zal zijn wegens een zwaar ongeval op een snelweg.

 

Wilt u daarenboven weten hoelang uw werknemers gewerkt hebben op een bepaalde dag of week, maak dan gebruik van ons tijdregistratie systeem. Dankzij een badgelezer kent ons software pakket de reeds afgelegde kilometers. Aan de hand daarvan hebt u een precieze tijdregistratie, inclusief exacte berekeningen over de kostprijs van dit alles.

 

Alle verzamelde gegevens worden opgeslagen op servers die beveiligd zijn. Deze worden ter beschikking gesteld via een beveiligde internetverbinding, via SSL verbinding dus. De gegevens zijn ook nadien nog lange tijd raadpleegbaar om rapporten mee samen te stellen en deftige analyses op uit te voeren. Zelf in situaties met verminderde GSM ontvangst, houdt onze blackbox de posities feilloos bij. Last but not least: bij diefstal weet u onmiddellijk en perfect waar uw wagen zich bevindt. Wat wilt u nog meer? Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie.

Voor meer info : http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace/