Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Stukadoor van Stukadoors-hanssen.be

Stukadoor gezocht

U hebt net een nieuwe woning gebouwd of een bestaande gerenoveerd en u kijkt uit om de pleisterwerken te laten uitvoeren door een vakbekwame en capabele stukadoor. Dan is het misschien aan te raden om voorzichtig te werk te gaan bij de keuze naar welke stukadoor. Het is immers geen zeldzaamheid dat de uitgevoerde werken afwijken van wat u er eigenlijk had van verwacht.  Voor kwaliteitsvol stucwerk en bepleistering moet u bij de stukadoors van Stukadoors-hanssen zijn. Stukadoors-hanssen.be is een Limburgs stukadoorsbedrijf en heeft enkel stukadoors in dienst die op z’n minst 5 jaar praktijkervaring hebben. Op het huidige moment is het zelfs zo dat alle tewerkgestelde stukadoors er minstens 8 jaar ervaring hebben.

Stukadoors

Opteren om met de stukadoors van Stukadoors-hanssen.be samen te werken betekent dat u kiest voor kwaliteit en oog voor detail. De plafonds en muren bezetten van uw huis of woning laat u bij voorkeur ook maar één keer doen, niet waar?

Stukadoor

Bent u nieuwsgierig naar de diensten van de  stukadoor Jean-Marie Hanssen en zijn equipe van 18  ervaren stukadoors? Bent u aan het nieuwbouwen of verouwen en heeft u een opdracht voor de boeg? Neem dan contact op via de website http://stukadoors-hanssen.be

 

Voor meer info : http://stukadoors-hanssen.be