Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Privé detective voor overspelen

Het vermoeden van overspel blijkt helaas van de juiste te zijn. Ondanks dat u een partner wil vertrouwen kan overspel iedereen overkomen. Meestal zijn de signalen duidelijk. Er worden smoesje bedacht zoals overwerken en de telefoon blijkt heilig te zijn. Het zijn slechts een paar signalen die aantonen dat er mogelijk sprake is van overspel. Een privé detective voor overspelen inschakelen kan een slimme optie zijn. Helemaal als u zeker wil weten dat er sprake is van overspel. Een onderzoek naar overspel hoeft absoluut niet onbetaalbaar te zijn. We spreken vooraf een budget af en voor dit bedrag zoeken we verschillende zaken uit. U kan er dankzij een privé detective voor overspelen er zeker weten achter komen dat er sprake is van overspel. Zonder dat uw partner erachter hoeft te komen dat u wantrouwt en een detective heeft ingeschakeld.

Alimentatie onderzoek uitvoeren

Een alimentatie onderzoek kan handig zijn als u weet dat uw ex-partner samenwoont met een nieuwe partner. In theorie hoeft u dan geen alimentatie meer te betalen. Alleen de rechter vraagt om bewijzen en u moet dit verzoek aanvragen. Alleen hoe bewijst u dat uw ex-partner samenwoont? Een privé detective kan bewijzen aanleveren waar de rechter iets mee kan. Een erkende privé detective zoekt alles voor u uit en zorgt ervoor dat u bewijs heeft van samenwonen. De kosten van het alimentatie onderzoek heeft u daardoor zo terugverdiend als u voortaan geen alimentatie meer hoeft te betalen. Dit kan u zo een paar honderd euro per maand schelen. Laat daarom vooral een goed onderzoek doen en kies voor een privé detective voor het aanleveren van bewijzen. De financiële gevolgen voor u kunnen groot zijn daarom is het slim om goed onderzoek te doen.

Bewijzen bedrog door bedrijfsrecherche

Een nieuwe werknemer in dienst nemen is meestal een goed teken. Uw bedrijf is aan het groeien en u heeft nieuw personeel nodig. Alleen u weet van te voren niet goed wie u in uw bedrijf gaat halen. Helaas komen we regelmatig tegen dat mensen niet zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Dit kan gaan om een klein foutje op de CV, maar ook grote fouten. Bijvoorbeeld het achterhouden van een strafblad, woonadres, vorige werkgever etc. Het is belangrijk dat bewijzen bedrog vooraf aan het licht komen. Als bedrijfsrecherche kunnen we helpen uit te zoeken wie u voor u heeft en of er een verleden is van bedrog. U voorkomt zo dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Dit is natuurlijk helemaal niet prettig als u hierdoor in een rechtszaak terecht komt. Met gedegen onderzoek kan u bewijzen bedrog vooraf verzamelen en voorkomt u problemen in de toekomst.

Voor meer info :