Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Printen op hoog niveau

Bedrijven printen veel, zij drukken vaak veel documenten af en zorgen zo dat iedereen een bepaald document kan lezen of zij kunnen dan een nieuwsbrief lezen. Een geprint document maakt het ook mogelijk om deze mee te nemen naar huis. Tegenwoordig wordt hier steeds minder gebruik van gemaakt omdat iedereen alles digitaal leest, zij lezen dit op de computer, tablet of smartphone. Tevens kunnen zij nu bepalen wanneer zij dit kunnen lezen en ook waar. Omdat zij het online hebben verkregen, hebben zij dit ook altijd bij hun. Dit zorgt ervoor dat bedrijven minder zijn gaan afdrukken omdat iedereen het toch online kan inkijken. 

Maar printen zal nooit verdwijnen, want is printen is meer dan alleen op papier een documenten afdrukken. Zo is bijna elk product wel bedrukt of heeft deze een sticker. Deze zijn dan ook daadwerkelijk nodig om onderscheiden te worden aan de rest. Ook is tekst op een product nodig om het omschrijven en ook hoe deze gebruikt dient te worden. Men zal dus altijd print nodig hebben, zo ook voor codes, coding and marking techniek is een techniek dat al jaren wordt uitgevoerd. Denk maar eens aan de houdbaarheidsdatum op eetbare producten.

Deze manier van printen wordt nog veelvoudig gebruikt dit wordt allemaal uitgevoerd voor printers die constant door kunnen blijven gaan, dit zorgt ervoor dat men geen extra personeel nodig heeft. Een continous inkjet printer, zorgt er dus voor dat een proces niet stil komt te staan en dat men altijd re aan door kan werken. Dit is handig voor in fabrieken omdat men daar ook alles aan de lopende band laten doen. Zij krijgen zo een optimaal bedrijfsproces en kunnen zo alles blijven maken en verkopen. Waardoor alles op tijd geproduceerd wordt en hoeft men zich geen zorgen te maken over de bedrukking van hun producten.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl