Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Ledstrip inkorten

Ledstrip inkorten

LED strips zijn geschikt om te knippen, maar het is zeer belangrijk dat u niet de fout maken van het knippen op de verkeerde plaats. De beste manier om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt is door zorgvuldig naar uw strip te kijken en te controleren of er om de paar centimeter aan weerszijden zwarte lijnen met koperen markeringen zijn die aangeven waar u veilig kunt snijden zonder het risico te lopen iets anders in uw lamp te beschadigen. Draag altijd handschoenen voor het hanteren van scherp materiaal en probeer nooit een schaar te gebruiken wanneer deze is aangesloten op een stopcontact, aangezien elektrische vonken ernstig letsel kunnen veroorzaken

Ledstrip bevestigen

LED strips bevestigen zijn een geweldige manier om uw ruimtes er goed uit te laten zien en de klus te klaren. Echter, als je ze niet correct monteert kunnen ze los komen of beginnen af te pellen van oppervlakken die het is toegepast ook! Voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke oplossing, 3M lijm is perfect als het zal houden tegen hoge niveaus van vochtigheid, terwijl ook laat LED’s buigen in scherpe bochten zonder los te komen van het oppervlak bevestigd aan!

Ledstrip plafond

U kunt elke LED-strip aan het plafond bevestigen, maar u moet wel met een aantal dingen rekening houden. Zo kan direct licht van standaard LED’s te fel en hinderlijk zijn als u er rechtstreeks naar kijkt. Als uw plafond geschikt is voor indirecte verlichting, kunt u de strips het beste zo installeren dat ze een indirecte verlichtingsbron vormen; op die manier geniet iemand, waar in de kamer hij ook kijkt, altijd van prachtige effecten!

Lumen naar watt omrekenen

Heeft u genoeg licht nodig om te lezen, of wilt u juist de perfecte hoeveelheid voor een functionele eethoek? Vraagt u zich af welke LED lampen mij en mijn kamer precies zullen geven wat we zoeken in termen van helderheid – afhankelijk van hoe helder ik het wil maken en hoe groot het is? Hoeveel lumen precies nodig zijn, hangt niet alleen af van het gewenste verlichtingsniveau, maar ook van het oppervlak dat moet worden verlicht.

Om dit te bepalen, vermenigvuldigt u lux met lumen: Lux wordt gemeten op basis van intensiteit, terwijl lumen de output van de lampen zelf meet. Zoals altijd met elektrische apparaten, is er niet één juist antwoord omdat persoonlijke voorkeur zo’n belangrijke rol speelt!

Voor meer info : https://123ledstrips.nl/doe-het-zelf/ledstrip-inkorten/