Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Laat u verrassen door de beste selectie Ford occasions

Heeft u al vaker nagedacht over de Ford occasion, maar heeft u geen keuze kunnen maken? Dan is het wellicht tijd om een bezoekje te brengen aan Ardea Auto. Ardea Auto heeft met haar negentig jaar ervaring een fantastische selectie wagens van Ford gekozen. In deze selectie zijn veel Ford occasions aanwezig, waar honderd procent zeker de ware voor u tussen zit. Vindt u niet de ware auto tussen de vele Ford occasions? Wees dan niet getreurd. Er zijn namelijk meer Ford wagens in deze unieke collectie.

De Ford occasion transformerend naar een Ford bedrijfswagen

Ardea Auto is er niet alleen voor de particuliere markt, maar ook voor de zakelijke markt. En als we spreken over zakelijk, dan hebben we het over elk bedrijf. Een groot bedrijf met tweehonderd werknemers, een klein bedrijf met maar een aantal werknemers of een zzp’er? Voor al deze verschillende bedrijfssituaties is er een unieke Ford bedrijfswagen. Geen enkele situatie is gelijk. De ene wil graag een luxe uitvoering om indruk te maken, de ander wil liever comfort vanwege lange ritten. Bij Ardea Auto wordt gezocht naar een Ford bedrijfswagen die bij u past.

Zorgeloos de weg op met uw Ford bedrijfswagen

Om optimaal te kunnen genieten van uw Ford bedrijfswagen of uw particuliere aankoop is er de Stern Garant. Dit is een garantie die twee jaar duurt, en in die twee jaar bent u van alle gemakken voorzien. U hoeft zich nergens druk om te maken, zowel op de weg als bij controles. Reparaties en vervanging zijn kosteloos, en staat u met pech langs de weg? Geen nood, Ardea Auto is al bezig om u te verlichten met alle rompslomp. Genieten van uw auto staat voorop. Alleen de lusten en niet de lasten voor twee jaar met Stern Garant, is dat niet fantastisch? Bekijk alle Ford occasions of neem contact op bij vragen.

https://www.ardeaauto.nl/