Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Kantoor of werkruimte decoratie

Als jij een kantoor of werkruimte hebt waar jij klanten ontvangt wil je deze uiteraard wel een beetje aankleden. Je wilt een professionele uitstraling creëren, zodat jouw klanten gelijk een vertrouwd gevoel krijgen bij binnenkomst. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt want anders kan het een onprofessionele uitstraling geven of zelfs een goedkope uitstraling en dat is niet het beeld dat jij aan je klanten wilt mee geven.

Een wereldkaart aan de muur

Denk eens aan een grote wereldkaart hout, dat de wand van de grote vergaderruimte siert. Of een metalen wereldkaart die de lobby een internationale uitstraling kan geven. Of je kiest voor een houten wereldkaart of een wereldkaart metaal, het zal zeker geen goedkope uitstraling geven. Als je een poster papier wereldkaart op hangt kan dit wel een goedkope uitstraling geven.

Goede magazines voor op de tafel

Als er een plek is waar de klanten plaats kunnen nemen om te wachten is het een goed idee om een aantal koffie tafel boeken aan te schaffen. Afhankelijk van het bedrijf zijn er veel verschillende soorten boeken en magazines voor op de koffietafel. Als er geen boek is dat past bij jou bedrijf maar je hebt wel een bedrijf dat met de luxere klanten zaken doet, kan je kiezen voor bijvoorbeeld een goed over mooie horloges of luxe auto’s.

Een sierlijke wandklok

Denk hierbij aan een grote design wandklok dat de hele ruimte laat samenkomen. Klokken zijn een mooie, tijdloze toevoeging aan een ruimte.

Mooie grote planten of bomen

Een bedrijfsruimte komt tot leven door er mooie en gezonde planten neer te zetten. Er zijn genoeg plantensoorten die goed gedijen met weinig zorg. Deze zijn zelfs gecategoriseerd als kantoor planten. Houdt het niet bij 1 plant! Zet in iedere ruimte minimaal één plant om de lucht te zuiveren en in de welkom ruimte zet je een hele grote!

https://www.worldofart.nl/