Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Intensieve taalcursus

Heeft u zichzelf als doel gesteld om de Spaanse taal beter te bemachtigen, zodat u effectief kunt communiceren met uw Spaanstalige collega’s? Dan bent u op zoek naar een effectieve taalcursus Spaans. U heeft niet zomaar een Spaanse cursus nodig, maar een zakelijke taaltraining, gericht op uw functie en jargon dat gebruikt wordt binnen uw branche. Voor zakelijke taaltrainingen van de hoogste kwaliteit bent u bij The Square Mile aan het juiste adres. Ons taleninstituut biedt al jarenlang de beste zakelijke taalcursussen voor grote en kleine bedrijven door heel Nederland. 

Training op uw niveau

Bij The Square Mile kunt u terecht voor taaltrainingen in diverse talen. Of u nu een cursus Italiaans zoekt of een cursus Engels, Frans of Russisch. U kunt bij ons terecht als beginner, maar ook als u als doel heeft om uw kennis van een bepaalde taal te perfectioneren. Wat uw wensen ook zijn, bij ons zult u altijd de perfecte taalcursus vinden. Wij maken uw taaltraining namelijk altijd helemaal op maat. Op die manier krijgt u altijd een taaltraining die precies aansluit bij wat u wilt leren. 

Persoonlijke begeleiding

Trainers bij The Square Mile zijn native speakers met ruime ervaring in verschillende branches. Zij gaan voorafgaand aan uw training met u in gesprek over uw leerdoelen en tijdens de trainingen bieden zij u de begeleiding die u nodig heeft om het beste uit uzelf te halen. Wij zijn een voorstander van kleine cursusgroepen, zodat u geen nummer bent. Er zitten dan ook nooit meer dan zes cursisten in een groep. Uw taaltraining kunt u volgen op een van onze trainingslocaties, maar wij komen ook graag naar u toe om in-company trainingen te verzorgen. Er is veel mogelijk bij The Square Mile en wij denken graag met u mee. Neem dus gerust contact met ons op, zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden.

Voor meer info : http://www.thesquaremile.nl/