Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Houten tafels

Houten tafels

Bent u op zoek naar een mooie tafel voor in uw eetkamer, woonkamer, werkkamer of kantoor, dan is een exemplaar van hout altijd een goede keuze. Wat de stijl van het interieur ook is, houten tafels passen er altijd bij en zorgen altijd voor een mooi stijlelement. Doordat hout een flexibel en veelzijdig materiaal is, kunnen ontwerpers er alle kanten mee op. En dit is ook terug te zien in de verschillende modellen houten tafels die er verkrijgbaar zijn. Zo zijn er heel rechthoekige exemplaren verkrijgbaar, maar rond, ovaal en zeshoekig is natuurlijk net zo goed mogelijk. Rechte poten of ronden, veel krullen en versieringen of juist gewoon rechttoe rechtaan, het kan allemaal. Bovendien passen houten tafels echt in ieder soort ruimte. Ze zijn natuurlijk heel erg geschikt als eettafel, maar ook als salontafel, statafel of eetkamertafel komt het product heel goed tot zijn recht. Door de vele verschillende afmetingen waarin dit product te verkrijgen is, is er voor iedere ruimte wel een passende tafel te vinden. Bovendien bieden sommige bedrijven ook de mogelijkheid om houten tafels op maat te laten maken. Als u hiervoor kiest, dan weet u zeker dat u altijd de juiste grootte hebt. Want het is natuurlijk heel erg vervelend als u een nieuwe tafel hebt gekocht en er dan achter komt dat deze toch net iets te groot is en dus niet in de juiste ruimte past. Of dat blijkt dat de ruimte juist veel groter is dan u dacht en de tafel dus veel te klein is en helemaal wegvalt in de ruimte. Daarom zijn op maat gemaakte houten tafels echt een uitkomst. Doordat u van te voren goed de maten opgemeten hebt, weet u zeker dat u een goed passende tafel krijgt.

Veel kleuren houten tafels

Zoals gezegd zijn houten tafels ideaal doordat er heel veel mogelijk is wat betreft stijl en de vormgeving van het product. Door het flexibele karakter van hout is er echt heel veel mogelijk. Maar hout heeft nog een heel ander belangrijk kenmerk en dat is de kleur. Van zichzelf is dit materiaal natuurlijk al in heel veel verschillende kleuren te verkrijgen. Iedere soort hout heeft immers zo zijn eigen kleur en karakter. Dit bepaalt ook erg sterk het uiterlijk van houten tafels. Maar het voordeel van dit materiaal is dat het ook heel eenvoudig bewerkt kan worden. Zo kunt u ervoor kiezen om het eindproduct af te lakken, wat niet alleen zorgt voor een heel andere uitstraling van het product, maar ook voor bescherming waardoor het langer mee zal gaan en geen last krijgt van krassen en vlekken op bijvoorbeeld het tafelblad. Maar u kunt er bij houten tafels ook voor kiezen om deze in de olie te laten zetten. Hiermee behoudt u beter de originele kleur en zorgt u voor een heel natuurlijke uitstraling. Het voordeel van olie is dat u het heel gemakkelijk zelf weer even bij kunt werken. Maar natuurlijk biedt hout ook de mogelijkheid om het in verschillende kleuren te verven. Met een laagje verf erop zien houten tafels er opeens toch heel anders uit. Zo kunt u de kleur van uw tafel aanpassen aan die van de rest van uw interieur. U kunt dan profiteren van de flexibiliteit van hout en het toch helemaal bij het kleurpatroon van uw woning laten passen. De mogelijkheden van houten tafels zijn dus heel erg groot en het zijn dus ook echt producten die altijd en overal passen.

Woodshape

Bent u op zoek naar mooie houten tafels, dan moet u zeker eens kijken op de website van woodshape. Dit bedrijf is onderdeel van BS Hout in vorm, een bedrijf dat al jaren mooie houten tafels voor de horeca maakt. Via woodshape kunnen sinds ongeveer drie jaar ook particulieren bij hen terecht voor de mooiste meubels van hout. De keuze van hun collectie is echt enorm, of u nu een klein model zoekt of juist een heel groot exemplaar, u bent bij hen altijd aan het juiste adres. Bovendien bieden zij ook nog eens de mogelijkheid om een tafel op maat te laten maken, waardoor u een uniek exemplaar krijgt dat helemaal bij uw woning past. Daarnaast biedt www.woodshape.nl nog veel meer voordelen:

  • alle houten tafels worden van massief hout gemaakt
  • ze zijn altijd innovatief bezig
  • door de hoge kwaliteit gaan de producten lang mee en u krijgt bij hen ook een lange garantieperiode
  • u kunt de producten bestellen via de site, maar ook kunt u ze bekijken in de showroom en een rondleiding krijgen in de fabriek
  • alle bestellingen worden snel bezorgd en bovendien hoeft u geen bezorgkosten te betalen
  • de deskundige klantenservice zit alle werkdagen voor u klaar om telefonisch of via e-mail uw vragen te beantwoorden

Deze voordelen zorgen er in combinatie met hun grote assortiment en de mogelijkheid tot op maat gemaakte producten voor dat iedereen hier houten tafels zal vinden die hem of haar aanspreken. Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor in uw eetkamer, woonkamer, werkkamer of kantoor, kijk dan vooral eens op de website van woodshape voor een overzicht van de mogelijkheden. Hebt u speciale wensen, dan staat de klantenservice u graag te woord om de mogelijkheden met u door te nemen. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij altijd een passende oplossing voor u vinden. Voor houten tafels, op maat gemaakt en van een goede kwaliteit, gaat u dus naar woodshape!

Voor meer info : http://www.woodshape.nl/