Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Horecabeveiliging van Secret Security Service

Bij Secret Security Service kunt u nu horecabeveiliging inschakelen. Bent u de eigenaar van een restaurant of café? Dan begrijpen wij dat in sommige gevallen baat kunt hebben bij wat extra beveiliging. Het is namelijk erg belangrijk dat al uw gasten zich volledig veilig kunnen voelen wanneer zij een avondje uit zijn. Met onze beveiliging zijn u, uw personeel en de gasten verzekerd van een veilige omgeving waar zij op een plezierige manier te werk kunnen gaan of kunnen genieten van een fijne avond uit. Onze beveiligers zijn professioneel en representatief en ogen als een ware gastheer. De beveiligers houden uw gasten in het oog en controleren de omgeving. Ook als u eigenaar bent van bijvoorbeeld een discotheek of hotel kunt u ons inschakelen. Wanneer u ons ook inschakelt, wij houden altijd rekening met het soort gasten, de stijl van muziek en hoe groot uw locatie is. 

Waarom horecabeveiliging van Secret Security Service?

U vraagt zich misschien af waarom u juist voor de horecabeveiliging van Secret Security Service moet kiezen. Bij Secret Security Service hebben wij al jarenlang ervaring met beveiliging en diverse beveiligingsdiensten. SSS is opgericht door Koba Metreveli die zelf ook jarenlang in de beveiliging heeft gewerkt en heeft besloten om voor zichzelf te gaan werken. Naast horecabeveiliging zijn wij gespecialiseerd in persoonsbeveiliging, profiling en evenementenbeveiliging. Ook als u zelf het Nederlands niet perfect beheerst of gewoon liever in een andere taal communiceert, hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Bij Secret Security Service hebben wij namelijk beveiligers in dienst die diverse talen spreken. Ook zijn wij gespecialiseerd in last-minute klussen en spoed klussen gezien wij als bedrijf zeer snel kunnen schakelen en flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel staat. 

De diensten van Secret Security Service

U kunt bij Secret Security Service profiteren van diverse beveiligingsdiensten waaronder persoonsbeveiliging. Persoonsbeveiliging is geschikt voor bijvoorbeeld het beveiligen van VIPS. Ook kunt u bij ons terecht voor observatie en objectbeveiliging en dienen onze beveiligers als toezichthouders maar ook als verkeersregelaars. Ook kunt u de beveiligingsdiensten combineren gezien onze diensten elkaar naadloos aanvullen en daardoor versterken. Kijk op https://secretsecurityservice.nl/horecabeveiliging/ voor meer informatie.