Heel Nederlands
Image default
Beauty en verzorging

Trend: Anusbleking – Hoe gaat dat in zijn werk en wat zijn de kosten?

Anus Bleken is al een aantal jaren hot topic. Vaak alleen gericht op de rijkere mensen onder ons. Bekend van de film: Moordwijven. Maar nu ook voor de ‘normale’ mensen onder ons beschikbaar. Tegenwoordig doe je anus bleken gewoon lekker thuis in eigen badkamer. Discreet en anoniem waardoor niemand er achter hoeft te komen.

 

Anus Bleken wordt vaak door mensen gedaan die en schonere anus willen, of dat althans willen uitstralen en door mensen die aan anale seks doen. Mede om de eerder gegeven reden. Het is natuurlijk voor het oog een stuk appetijtelijker als de anus mooi licht is i.p.v donker bruin. Buiten dat het tegenwoordig gewoon lekker thuis kan, kun je uiteraard ook nog steeds in een anus bleek kliniek terecht of schoonheidsspecialiste. Niet iedere schoonheidsspecialsite bied dit aan, dus van te voren wel even goed informeren voordat je de zaak binnenloopt met de vraag of ze aan anus bleken doen.

 

Zelf Anus Bleken: dit kan aan de hand van een anus bleek crème. Er zijn niet zo heel veel Nederlandse anus bleek merken, maar toch nog wel een paar. Denk aan Sterwit en Skinlight. Skinlight is de iets duurdere variant maar bestaat wel geheel uit natuurlijke bestandsdelen. De whitening cream is ook speciaal geschikt voor intieme delen, maar kan ook gerust voor andere aspecten gebruikt worden zoals het lichter maken van donkere oksels, knieholtes en zelfs pigmentvlekken of ouderdomsvlekken. Skinlight is dus eigenlijk voor alles wel inzetbaar. Beiden merken bieden snel resultaat namelijk al binnen twee tot vier weken. Het verlicht de anus dus echt en je dient het resultaat dan ook goed in de gaten te houden. Na iedere week even goed controleren of alles goed gaat, het daadwerkelijk lichter wordt en hoe het resultaat tot dusver is gevorderd. De kosten per flesje liggen tussen de 30 en 45 euro.

 

Anus bleken in een Kliniek of Schoonheidssalon is ook een optie. Deze behandelingen zijn uiteraard wel een stukje duurder. Je betaald hier niet alleen voor de bleek crème maar ook voor het personeel etc. Voordeel is dat je weet dat het door een professional uitgevoerd wordt.

 

Bestel Skinlight nu direct met Korting!

 

Voor meer info : http://anusbleekmiddelkopen.blogspot.nl