Zelfbruiner spray

Wanneer u graag een egaal kleurtje op uw huid wilt, is zelfbruiner spray een hele goede optie voor u. U hoeft namelijk niet uren in de zon te liggen om deze kleur te krijgen. Daarnaast is het ook veel gezonder voor de huid om zelfbruiner spray te gebruiken in plaats van in de zon te liggen. Er zijn namelijk geen nadelige effecten van een zelfbruiner spray bekend. Voor de zekerheid is het niet verstandig voor mensen met psoriasis, eczeem, snijwondjes of schaafwondjes of tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap om gebruik te maken voor zelfbruiner spray. Echter, wanneer u last heeft van vitiligo, kan het juist verstandig zijn om gebruik te maken van een zelfbruiner spray. Wanneer u twijfels heeft, is het altijd verstandig om even te bellen naar uw huisarts.

In de zon liggen na het gebruik van een zelfbruiner spray

Het is geen probleem om lekker van de zon te genieten wanneer u een paar dagen daarvoor gebruik heeft gemaakt van zelfbruiner spray. U moet echter wel oppassen dat u niet meteen, na de behandeling, in de zon gaat zitten. Dit komt doordat uw huid in de eerste paar uur na de behandeling met de zelfbruiner spray wat gevoeliger is voor de UV stralen. Op deze manier bent u namelijk niet beschermd tegen de schadelijke invloeden van de zon, u zult dus zonnebrand crème moeten gebruiken om uw huid te beschermen.

Het verschil tussen zelf bruinende producten en zelfbruiner spray

Er is wel degelijk een verschil tussen zelf bruinende producten en zelfbruiner spray. Het verschil zit namelijk in de DHA-concentratie. DHA is namelijk de werkzame stof in dit soort producten. U zult met name de volgende dag pas het juiste effect zien, veroorzaakt door DHA. DHA zal er namelijk 24 uur over doen om volledig in te werken. Het is een koolhydraat en zorgt ervoor dat uw huid reageert met het DHA, wat een bruine tint op uw huid veroorzaakt. Zelf bruinende producten bevat 3 % tot 5 % DHA. Dit in tegenstelling tot zelfbruiner spray, wat wel 8 % tot 15% DHA bevat. Hierdoor zal de huid sneller bruin worden. Dit maakt zelfbruiner spray ook een beter product dan zelf bruinende producten. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk een mooie, egale bruine tint creëren. Dit zult u bereiken met een goede zelfbruiner spray.

 

Voor meer info : http://www.spray-tan-bestellen.nl/professionele-zelf-bruiner