Heel Nederlands
Image default
Beauty en verzorging

Kappersbenodigdheden

Kappers hebben niet alleen maar een kam en een schaar nodig. Het assortiment van kappersproducten is dan ook erg groot en bestaat uit verschillende kappersbenodigdheden. De meest belangrijke kappersbenodigdheden zijn de tools en de haarproducten.

Tools

Iedereen kent natuurlijk wel de schaar en de kam. Maar er zijn nog veel meer tools die eigenlijk iedere kapper wel moet hebben. Zo kan je denken aan een föhn, stijltangen, krultangen, kappersmesjes, tondeuses, permanentbenodigdheden, haarklemmen, borstels, holsters en koffers, je kunt het zo gek niet bedenken. Het is voor kappers, en voor hun klanten, erg belangrijk dat een kapper gebruik maakt van schone en goedwerkende spullen.

Haarproducten

Buiten alle goedwerkende tools heeft een goede kapper uiteraard ook een groot assortiment nodig om de haren mee te verzorgen. Hierbij kan je denken aan shampoo, conditioner, haarserum, haarkrijt, wax, gel, mouse, permanent, haarspoeling, haarmaskers en noem maar op. Dit zijn heel veel producten en een kapper wil natuurlijk het beste product leveren voor zijn klant. Klanten vinden het belangrijk dat een kapper met een betrouwbaar product te werk gaat. Het is kappers dan ook aan te raden om één of twee merken te kiezen waarvan zij alle producten inslaan. Zo kan een klant wennen aan het merk. Vaak is het overigens ook zo dat als een klant de shampoo van het ene merk fijn vindt, het de conditioner van datzelfde merk ook wel fijn vindt. Bij het kiezen van de juiste haarproducten is het als kapper natuurlijk wel belangrijk om rekening te houden met de doelgroep van de kapperszaak. Studenten hebben vaak wat minder geld uit te geven, maar als u zich voornamelijk richt op de wat rijkere vrouwen dan kunt u als kapper natuurlijk een product kiezen dat van een wat hogere kwaliteit en prijs is.

Voor meer informatie over kappersbenodigdheden kunt u kijken op http://www.groothandelkappers.nl/kappersbenodigdheden

Voor meer info : http://www.groothandelkappers.nl/kappersbenodigdheden