Heel Nederlands
Image default
Banen en opleidingen

Uitzendkrachten gezocht? Bekijk het actuele aanbod!

Wordt er in uw bedrijf regelmatig naar uitzendkrachten gezocht? Dan heeft u vast al eens van het platform FYFF gehoord. Op dit platform vindt u het meest actuele en het grootste aanbod aan uitzendkrachten. Bijna honderd diverse uitzendbureaus zijn aangesloten aan dit platform en publiceren hier dagelijks de uitzendkrachten die bij hen staan ingeschreven. De uitzendkrachten zijn op deze website ingedeeld per sector, zodat u direct naar de juiste kandidaten op zoek kunt. Heeft u een van de sectoren aangeklikt? Dan kunt u daarna uw zoekopdracht nog verder verfijnen op basis van functie, locatie, uurtarief, vooropleiding, voertaal en werktijden.

Reageer snel op een potentiële kandidaat

Heeft u al even op het platform van FYFF gezocht en heeft u nu enkele uitzendkrachten gevonden die uw interesse wekken? Reageer dan direct, want het aanbod kan dagelijks wisselen. Wie nu zijn of haar diensten online aanbiedt, kan morgen zomaar al een werkgever hebben gevonden. Snel reageren is gelukkig heel eenvoudig. Met slechts één druk op de knop neemt u al contact op met het uitzendbureau waarbij deze kandidaat staat ingeschreven. Bel of mail naar het bureau en vraag naar de beschikbaarheid van deze persoon. Is deze persoon ook enthousiast over de functie die u aanbiedt? Dan kan er een contract worden opgesteld.

Zonder extra kosten

Het mooie van dit uitgebreide platform is dat u hier kosteloos gebruik van kunt maken. Ook wanneer u via FYFF iemand aanneemt, betaalt u niet extra voor deze persoon. Bevalt FYFF u goed en wilt u het graag integreren in uw recruitmentproces? Neem dan contact op met de specialisten van dit bedrijf. Zij komen graag bij u langs om u alles te vertellen over het platform en u te adviseren over hoe u hier efficiënt gebruik van maakt. U zult al snel merken dat u nog nooit zo kort naar uitzendkrachten heeft gezocht voordat u een geschikte kandidaat heeft gevonden.