Wat houdt het eigenlijk in wanneer u uw Lean Green Belt opleiding hebt gehaald? Daarmee kunt u laten zien dat u alles weet over Lean management. Hiermee kunt u uw waarde verhogen, zowel voor uzelf als uw bedrijf. Bij een deskundig advies- en opleidingsbureau op het gebied van supply chain management, kunt u niet alleen de opleiding Lean Green Belt volgen, maar daar ook de nodige certificering voor halen door middel van een examen. Dit examen wordt meerdere keren per jaar afgenomen op verschillende locaties in Nederland. Heeft u het examen Lean Green Belt succesvol voltooid? Dan mag u de internationaal erkende titel CGBL voeren.

Bedrijfsprocessen verbeteren door een interim- of projectmanager gespecialiseerd in Lean Green Belt

Lean Green Belt management kan een bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van uw bedrijf. Dus wanneer u het supply chain management binnen uw bedrijf eens een keer goed onder de loep wilt nemen, dan doet u er goed aan om hier een specialist voor in te schakelen. Bij de specialist kunt u namelijk een interim- of projectmanager inschakelen die het supply chain management binnen uw bedrijf goed analyseert. Vervolgens zet de interim- of projectmanager zijn uitgebreide kennis in om de processen binnen uw bedrijf te verbeteren. Hierbij wordt de samenwerking tussen leveranciers en afnemers versterkt, waardoor de processen binnen uw bedrijf een stuk efficiënter worden. Dit wordt bereikt door middel van wereldwijd bekende, toegepaste én bewezen management methoden, zoals Lean Green Belt.

Met de Lean Green Belt opleiding kunt u bedrijfsprocessen verbeteren en efficiënter maken

Wilt u uw bedrijfsprocessen verbeteren? Maar weet u niet precies hoe u dat het beste kunt doen? Denk er dan aan een cursus of opleiding te volgen gericht op supply chain management, bijvoorbeeld de Lean Green Belt opleiding. Het supply chain management is dan ook een belangrijk aspect binnen de bedrijfsvoering. Voor een goede bedrijfsvoering is kennis van supply chain management dan ook zeker vereist. Bij een professioneel advies- en opleidingsbureau, kunt u terecht voor diverse opleidingen en trainingen die te maken hebben met supply chain management, bijvoorbeeld op het gebied van logistiek, S&OP, demand planning en forecasting. Zo is bijvoorbeeld Lean Green Belt management een erg populaire en nuttige opleiding. Vervolgens is het zelfs mogelijk om voor verschillende opleidingen een examen over te maken zodat u werkelijk gecertificeerd kunt worden op het gebied naar uw keuze.

Voor meer info :